Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Journey 2:The Mysterious Island(2012)-filmul săptămâniila MediaşRegia: Brad Peyton

Scenariu: Brian Gunn, Mark Gunn,Richard Outten şi Jules Verne (roman)

Distribuţia: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Kristin Davis

Nu vreau să fiu rea, o să fiu doar sinceră. Nu m-aş fi uitat niciodată la filmul ăsta dacă nu aş fi luat decizia să scriu neapărat pe blog despr filmul săptămânii de la Cinema Mediensis, pentru că da, dragilor, noi nu avem de ales între filme, întotdeauna rulează unul singur. În primul rând, nu-mi plac filmele care se bazează mai mult sau mai puţin pe cărţi clasice şi încearcă să le modernizeze, pentru că mai niciodată nu iese ceva bun. Şi apoi, Dwayne Johnson? Serios? Nu îmi vine în minte măcar un singur film cât de cât plăcut cu el.

Până şi începutul e unul destul de ciudat. E vorba despre Sean, un adolescent enervant, care nu ştiu de unde primeşte un semnal de SOS de la o insulă misterioasă şi vrea să o caute. Tatăl lui vitreg, care se chinuie să îi intre în graţii, e de acord să îl însoţească, pentru că Sean are ideea năstruşnică cum că bunicul lui dispărut se află acolo. În primul rând, n-am înţeles prea bine de unde are el mesajele. Pe urmă, n-am înţeles ce om normal la cap ar fi de acord să plece la drum după cai verzi pe pereţi, numai că aşa vrea un copchil (ăsta-i ardelenismul pentru "copil" răzgâiat). Şi nu în ultimul rând, de unde naiba ştia Sean ăsta că bunicu-său e pe insulă?El aşa CREDEA, dar nu avea nici o dovadă concretă.Filmul m-a pierdut după vreo maaaxim 40 de minute. Adică ori fă-l direct film fantastic,cu insula misterioasă şi toate cele, ori las-o baltă. Parcă părea prea ancorat în realitate, ca să înghit eu găluşca cu insula misterioasă pe care un tăntălău şi tatăl vitreg au descoperit-o. Mă rog, nu ştiu cât are sens ce spun eu, sper să mă înţelegeţi. Parcă nu e nici pentru copii, nici pentru adulţi, nici nu ştiu ce au vrut să facă.

Sincer, nu merită oboseala nici măcar să îl cauţi online şi din partea mea primeşte un mare NU.

Filmul rulează în perioada 20-26 aprilie la  Cinema Mediensis de la orele 16.00, 18.30 şi 21.00

Se recomndă acordul părinţilor pentru minorii sub 12 ani.

http://www.youtube.com/watch?v=qdFCjwcK8IE

Comentarii

  1. Mie mi-a placut ! :D l-am vazut la Cinema Mediensis !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut, dar mie mi s-a parut cel mai slab dintre filmele de luna aceasta. Ma rog, inca n-am vazut comedia cu Reese Witherspoon, dar cred ca va fi mai buna.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…