Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Contraband (2012)-filmul săptămânii la MediaşRegia: Baltasar Kormákur

Scenariu: Aaron Guzikowski, Arnaldur Indriðason(versiunea islandeză a filmului), Óskar Jónasson(versiunea islandeză a filmului)

Distribuţia: Mark Wahlberg, Ben Foster, Lukas Haas, Kate Beckinsale, Giovanni Ribisi

Cred  că titlul este mai mult decât sugestiv pentru acest film. Chris Farraday este un contrabandist cu "vechime". De la droguri, la arme, la maşini de lux sau la bani falşi, Chris ştie cel mai bine cum se trece graniţa cu astfel de bunuri. Acum, Chris are o soţie şi doi copii şi s-a retras din afacere.Din păcate, fratele soţiei sale, un puşti de-a dreptul prostănac s-a apucat de trafic de droguri şi a pierdut marfa unui boss din mafia drogurilor, Tim Briggs. Briggs e perfect conştient de legătura dintre puşti şi Chris şi îi spune lui Chris că trebuie să-l despăgubească pentru marfa pierdută, altfel îi omoară familia. Chris este nevoit să aducă în ţară nişte bani falşi fabricaţi în Panama şi pentru asta se angajează pe un vas comercial, alături de cumnatul lui şi de un prieten foarte bun, Danny. Altui prieten, Sebastian, îi cere să aibă grijă de familia lui cât timp e plecat pe vas. Ajunşi în Panama, Chris şi Danny au probleme cu găsirea încărcăturii de bani falşi, pentru că cel cu care vorbiseră nu avea ceva de calitate, aşa că trebuie să se reorienteze.Între timp, acasă, Sebastian nu e tocmai amicul de nădejde pe care îl credea Chris.Mark Wahlberg face un rol aşa cum ne-a obişnuit deja în celelalte filme de acţiune în care a jucat, nu am nimic să îi reproşez. Giovanni Ribisi este unul dintre cei mai cameleonici actori pe care îi cunosc şi se achită cu brio de rolul de traficant dur, iar Kate Beckinsale...Ei bine, e Kate Beckinsale, nu mai are nevoie şi de altceva, ajunge simpla ei prezenţă.Filmul mi s-a părut destul de interesant, atât cât mă pricep la filmele de acţiune. Are şi ceva răsturnări de situaţie, urmăririle şi împuşcăturile caracteristice şi din filmul ăsta măcar am înţeles care era plotul. Probabil că fanii filmelor de acţiune nu vor fi dezamăgiţi.

Filmul rulează la Cinema Mediensis în perioada 16-19 aprilie, de la orele 16.00, 18.30 şi 21.00

Nerecomandat minorilor sub 15 ani

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=3sYntGCj8R0

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…