Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Contraband (2012)-filmul săptămânii la MediaşRegia: Baltasar Kormákur

Scenariu: Aaron Guzikowski, Arnaldur Indriðason(versiunea islandeză a filmului), Óskar Jónasson(versiunea islandeză a filmului)

Distribuţia: Mark Wahlberg, Ben Foster, Lukas Haas, Kate Beckinsale, Giovanni Ribisi

Cred  că titlul este mai mult decât sugestiv pentru acest film. Chris Farraday este un contrabandist cu "vechime". De la droguri, la arme, la maşini de lux sau la bani falşi, Chris ştie cel mai bine cum se trece graniţa cu astfel de bunuri. Acum, Chris are o soţie şi doi copii şi s-a retras din afacere.Din păcate, fratele soţiei sale, un puşti de-a dreptul prostănac s-a apucat de trafic de droguri şi a pierdut marfa unui boss din mafia drogurilor, Tim Briggs. Briggs e perfect conştient de legătura dintre puşti şi Chris şi îi spune lui Chris că trebuie să-l despăgubească pentru marfa pierdută, altfel îi omoară familia. Chris este nevoit să aducă în ţară nişte bani falşi fabricaţi în Panama şi pentru asta se angajează pe un vas comercial, alături de cumnatul lui şi de un prieten foarte bun, Danny. Altui prieten, Sebastian, îi cere să aibă grijă de familia lui cât timp e plecat pe vas. Ajunşi în Panama, Chris şi Danny au probleme cu găsirea încărcăturii de bani falşi, pentru că cel cu care vorbiseră nu avea ceva de calitate, aşa că trebuie să se reorienteze.Între timp, acasă, Sebastian nu e tocmai amicul de nădejde pe care îl credea Chris.Mark Wahlberg face un rol aşa cum ne-a obişnuit deja în celelalte filme de acţiune în care a jucat, nu am nimic să îi reproşez. Giovanni Ribisi este unul dintre cei mai cameleonici actori pe care îi cunosc şi se achită cu brio de rolul de traficant dur, iar Kate Beckinsale...Ei bine, e Kate Beckinsale, nu mai are nevoie şi de altceva, ajunge simpla ei prezenţă.Filmul mi s-a părut destul de interesant, atât cât mă pricep la filmele de acţiune. Are şi ceva răsturnări de situaţie, urmăririle şi împuşcăturile caracteristice şi din filmul ăsta măcar am înţeles care era plotul. Probabil că fanii filmelor de acţiune nu vor fi dezamăgiţi.

Filmul rulează la Cinema Mediensis în perioada 16-19 aprilie, de la orele 16.00, 18.30 şi 21.00

Nerecomandat minorilor sub 15 ani

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=3sYntGCj8R0

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…