Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Battleship (2012)Regia: Peter Berg

Scenariu: Erich Hoeber, Jon Hoeber

Distribuţia: Alexander Skarsgard, Liam Neeson, Taylor Kitch, Brooklyn Decker, Rihanna, Peter MacNicol

Recunosc din start că m-am uitat la filmul ăsta pentru Alexander Skarsgard (îl iubesc ca o şcolăriţă cuprinsă de hormoni) şi ca să văd cum a fost Rihanna ca actriţă. Ambele aspecte leam bifat: Alexander e fermecător ca întotdeauna, mai ales că acum l-am văzut în uniformă şi Rihanna a fost chiar...drăguţă. Adică mi-a plăcut de ea, nu pot să mă pronunţ dacă e talentată sau nu, pentru că nu ai ce pretenţii să ai de la un film în care s-a pus mult accentul pe partea de acţiune şi pe efectele speciale.

Începutul a fost cam lent, în sensul că vreo 20 de minute a durat până am intrat în subiect. Personajul principal este Alex Hopper(de ce toţi cei care joacă roluri de rookies au nume ciudate?), un fel de pierde-vară. Fratele lui mai mare, Stone este comandant în marină şi îl obligă să se înroleze şi el ca să înveţe ce înseamnă disciplina. Alex este îndrăgostit de Samantha, frumoasa fiică a amiralului Shane şi chiar are de gând să o ceară de nevastă. Singura problemă este că amiralul nu are o părere prea bună despre Alex şi probabil că l-ar arunca în ocean dacă ar şti că are e gând să îi devină ginere. Stone, Alex şi amiralul fac parte dintr-o misiune care se anunţă a fi floare la ureche, tocmai în timp ce NASA descoperă o planetă nouă care pare să aibă condiţiile necesare existenţei unor fiinţe. Din senin, pe Terra încep să cadă obiecte ciudate, care nu sunt nici meteoriţi, nici rachete nucleare. Evident, obiectele cad în Pacific, exact unde se află ofiţerii noştri.

În paralel, toată lumea e în alertă. Ce vor extratereştrii de pe planeta asta nouă şi cum putem scăpa de ei? brusc, toate animozităţile dintre şefii de state dispar şi toată lumea face front comun împotriva duşmanului.

Despre distribuţie, ce să spun? Taylor Kitch are rolul principal şi cu toate acestea nu  prea credibil în pielea unui erou care salvează lumea de o catastrofă şi Alexander Skarsgard îi cam fură showul. Nu ştiu dacă asta a fost intenţia scenariştilor sau e doar părerea mea, dar pare că Alex e mereu împins de la spate de fratele mai mare. Liam Neeson, numai de bine. Filmul nu e în nici un caz o capodoperă, dar face un rol bun, că altfel nu se putea şi îmi aminteşte de "socrul de coşmar" interpretat de De Niro.

Până acum, lumea nu e prea încântată de film. E clasica poveste a americanilor care se luptă cu un soi de invazie şi dau dovadă de mult eroism.Eu n-am o problemă cu asta. E genul de film la care merge să te uiţi într-o seară în timp ce ronţăi popcorn şi poţi să comentezi cu voce tare la toate fazele alături de prieteni (fără să deranjezi oamenii din sala de cinema, totuşi!).

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=AHtXj9WOas0

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…