Treceți la conținutul principal

Recenzie film: American Reunion (2012)Regia : Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

Scenariu: Adam Herz, JonHurwitz, Hayden Schlossberg

Distribuţia: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Jennifer Coolidge, Eugene Levy

Yaaaaaay! Gaşca nebună din American Pie, originalul din 1999 s-a întors pe marile ecrane şi toată lumea a spus "prezent". Şi când spun toată lumea, chiar mă refer la toată lumea, chiar dacă Shannon Elizabeth apare doar spre final şi are câteva replici scurte. Mi-a fost teamă să nu fie un film slab, să nu îmi lase un gust amar, chiar dacă distruţia era cea din primele trei filme, dar nu. American Reunion este pentru mine adevărata continuare şi-l consider al patrulea film din serie, nu al şasea, pentru că celelalte două porcării care se leagă de numele American Pie nici nu merită amintite.

Toată gaşca se întoarce în oraşul natal pentru o reuniune, după 13 ani de la absolvire. Jim şi Michelle sunt părinţii unui băieţel şi au ceva probleme în relţia lor de cuplu, Oz e mare vedetă la un canal de sport şi are o relaţie cu o piţipoancă oarecare, Kevin e şi el căsătorit, Stifler lucrează ca broker şi îşi urăşte slujba, iar Finch e mereu pe drumuri şi în continuă explorare de noi teritorii şi la propriu, şi la figurat. Ajuns în casa părintească, Jim se chinuie să îşi facă timp şi pentru foştii colegi, şi pentru soţie, şi pentru simpaticul lui tată rămas văduv. Chiar şi aşa, se trezeşte că vecina lui cea frumuşică, de care avusese grijă când era mică a pus ochii pe el. Heather, iubirea lui Oz din liceu vine şi e a la reuniune cu iubitul ei doctor, dar între ea şi Oz e clar că mai există ceva sentimente. La fel se întâmplă şi în cazul lui Kevin şi al lui Vicky, însă deosebirea e că acesta are o căsnicie fericită. Nu putea lipsi mama lui Stifler (vă amintiţi de celebra expresie "Stifler's Mom", nu-i aşa?).Nu prea am multe de povestit, e o comedie faină, care cred că merită văzută, mai ales că American Pie este unul dintre filmele unei generaţii din care fac şi eu parte, aşa că m-aş fi uitat şi numai ca să îmi amintesc cu drag de ei. Jason Biggs e la fel de amuzant ca şi în primul film, ajunge iar în fundul gol, ba chiar ne oferă şi ceva nuditate frontală de care eu m-aş fi putut lipsi. Alyson Hannigan, în schimb, putea face mai mult cu rolul ei de ţăcănită, dar probabil că au făcut-o mai matură, acum că e mamă. Chris Klein arată tot mai bine şi la el se vede ce schimbare s-a petrecut de la adolescentul ăşa înalt şi slăbănog din primul film. Tara Reid arată nesperat de bine, Mena Suvari are o freză mai ciudăţică, Thomas Ian Nicholas (Kevin) şi-a lăsat barbă, iar pe restul îi văd neschimbaţi.

American Reunion rulează din data de 6 aprilie în cinematografele din ţară.

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=clwJtIzR-Xk&feature=related

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…