Treceți la conținutul principal

The Break-Up (2006)Cred că blogul meu s-a transformat încet în unul de filme. Pur şi simplu trec printr-o perioadă mai urâtă şi nu am despre ce altceva să scriu. În afară de serviciu-acasă nu am alt traseu, la cumpărături n-am mai fost de secole, aşa că la mine e ceva de genul seara şi filmul.

The Break-Up l-am văzut cam în aceeaşi perioadă în care m-am despărţit de cineva şi dacă nu mă înşel chiar l-am văzut împreună ca după câteva luni să-mi dea papucii. Probabil s-o fi inspirat de la Vince Vaughn şi şi-a făcut curaj. L-am mai revăzut acum vreo 4 ani, mi-a atins iar o coardă sensibilă, iar aseară m-am uitat pentru Jennifer Aniston fiindcă mi se pare unul dintre cele mai bune roluri ale ei. Când a filmat pentru The Break-Up tocmai divorţase de Brad Pitt şi mie mi s-a părut că în scenele în care personajul ei, Brooke, se ceartă cu personajul lui Vince, Gary, chiar pune suflet. Probabil că nu i-a fost uşor, având în vedere că unele certuri avusese şi ea cu puţin timp înainte.

Ce să vă spun despre film? Îmi place mult, cred că toată lumea se regăseşte în ceea ce se întâmplă acolo. Se vrea a fi o comedioară şi e amuzant pe alocuri, însă subiectul filmului mi s-a părut că merită atenţie. E povestea unui cuplu ca oricare altul, Gary şi Brooke. El e cum sunt majoritatea bărbaţilor, are impresia că dacă munceşte din  greu la serviciu acasă poate sta trântit pe canapea, chiar dacă şi iubita lui lucrează şi în plus adună după el şi găteşte, iar el nici măcr să o ajute cu vasele nu vrea. Brooke e şi ea ca majoritatea femeilor, îl cicăleşte tot timpul, are pretenţia ca el să îşi dea seama de ce e supărată fără să îi spună şi speră mereu că el se va schimba de dragul ei. Asta nu se întâmplă şi nici n-ar trebui să vrei. Ori rămâi cu omul de lângă tine aşa cum e el, ori cauţi pe altcineva. Niciodată n-am fost de acord să încerci să schimbi pe cineva.

După o ceartă zdravănă, presupun că nu fusese prima, Gary şi Brooke se despart. Problema este că ei au un apartament împreună şi trebue să vadă cum să facă cu mutatul, pentru că nici unul dintre ei nu-şi poate plăti ipoteca singur. Prietenii lor încearcă să îi ajute cum pot, iar Gary şi Brooke vor trebui să decidă dacă vor să  îşi salveze relaţia sau dacă totul s-a terminat între ei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…