Treceți la conținutul principal

One for the Money (2012)Iniţial m-am gândit că nu prea are rost să scriu despre acest film pentru că nu este nimic notabil şi în plus mărturisesc că am rezistat până pe la jumătate pentru că am simţit că mă ia somnul. În plină zi, aşa a fost de plictisitor.

Vă voi scrie şi subiectul filmului pe scurt, dar vă spun din prima că mi se pare efectiv de evitat. Şi nici măcar nu e vina lui Katherine Heigl, pentru că scenariul mi s-a părut prea plictisitor, acţiunea nu prea avea sens şi dacă erau şi faze amuzante, nu mi le amintesc şi tocmai ce am închis filmul.

Stephanie Plum e o tipă care ajunge să lucreze ca vânător de recompense după ce rămâne fără slujbă şi fără soţ. Primul om pe care trebuie să îl caute este Joe, un fost poliţist cu care a avut o scurtă relaţie în trecut. Cică există nişte cărţi cu personajul ăsta, Stephanie Plum, cărţi pentru tineri. Sper că sunt mai bune decât chestia asta servită de producătorii filmului. În alte roluri, Daniel Sunjata (din Grey's Anatomy), John Leguizamo şi Debbie Reynolds.

http://www.youtube.com/watch?v=K7Rqrts4jPM

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…