Treceți la conținutul principal

Sundays at Tiffany's (2010)Dacă tot e să fim în atmosferă romantică zilele astea, am văzut acest film făcut pentru televiziune şi mi s-a părut foarte drăguţ, aşa că şi-a câştigat o mică descriere pe blog.

În primul rând, m-a atras titlul. Nu ştiu care e treaba cu magazinul ăla, cu e numai din cauza filmului cu Audrey Hepburn. Sinceră să fiu, pe mine Audrey mereu m-a lăsat rece, în schimb când mai văd eu prin filme cutiile şi pungile alea în nuanţa aia specială de albastru de la magazinul Tiffany îmi doresc să am şi eu măcar cea mai ieftină bijuterie de acolo. Am văzut mai demult şi pe un site românesc câteva bijuterii care arătau superb. Un inel cu inscripţia Tiffany's este unul dintre visele mele care cel mai probabil va rămâne neîmplinit.

În al doilea rând, Alyssa Milano joacă în rolul principal şi mie mereu mi-a plăcut de ea, mai ales că pentru ea faptul că e mignionă şi are mereu faţa aia de copilaş e în avantajul ei. Va fi o femeie care va îmbătrâni greu.

Şi acum, după această introducere care presimt că va fi mai lungă decât povestea filmului, să trecem şi la subiectul principal.

Jane era o fetiţă ca oricare alta. Avea o mamă dominatoare, genul care ştie ea mereu mai bine şi nu avea nici un aliat în faţa ei, pentru că nu avea tată. Cum era şi un copil mai retras, Jane avea un prieten imaginar, Michael. Michael o însoţea peste tot, lui îi făcea confidenţe, cu el râdea, cu el se juca, era cel mai bun prieten. Jane şi mama ei aveau şi un mic ritual, în fiecare duminică mergeau la magazinul Tiffany, chiar dacă nu întotdeauna la cumpărături.

Din păcate, în ziua în care Jane împlineşte 10 ani, Michael îi spune că trebuie să o părăsească pentru că va începe să se maturizeze şi nu va avea nevoie de un prieten imaginar.

20 de ani mai târziu, Jane lucrează la teatrul mamei sale şi se pregăteşte de nunta cu un actor chipeş şi faimos, Hugh (Ivan Sergei). Viaţa ei are perfectă, doar că dintr-un motiv pe care nici ea nu-l ştie, se pare că nu poate avansa cu pregătirile e nuntă. Într-o zi, în mijlocul străzii (la propriu), apare Michael (Eric Winter), acum adult şi el. Nici el nu ştie de ce brusc e real, adică toată lumea îl vede, nu numai Jane şi nănuieşte că a fost trimis din nou la ea pentru că ea are nevoie de el. Acum, nu mai trebuie decât să îşi dea seama cum trebuie să o ajute.

După un început agitat, pentru că normal că Jane nu pricepe cum de prietenul ei imaginar nu mai e imaginar deloc, ea şi Michael regăsesc prietenia care i-a legat în copilărie. Michael o cunoaşte mult mai bine decât Hugh şi are acea căldură care actorului plin de el îi lipseşte. Aţi ghicit, cei doi se îndrăgostesc, însă ce şanse are o relaţie dintre un prieten imaginar şi o femeie logodită?

Un film foarte drăguţ, bun de văzut pentru fanele filmelor romantice.

P.S. Filmul este realizat după un roman scris de James Patterson.

http://www.youtube.com/watch?v=mehVK299lxM

P.S. 2 Am găsit şi o poză cu inelul care îmi place mie aiciComentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…