Treceți la conținutul principal

Sundays at Tiffany's (2010)Dacă tot e să fim în atmosferă romantică zilele astea, am văzut acest film făcut pentru televiziune şi mi s-a părut foarte drăguţ, aşa că şi-a câştigat o mică descriere pe blog.

În primul rând, m-a atras titlul. Nu ştiu care e treaba cu magazinul ăla, cu e numai din cauza filmului cu Audrey Hepburn. Sinceră să fiu, pe mine Audrey mereu m-a lăsat rece, în schimb când mai văd eu prin filme cutiile şi pungile alea în nuanţa aia specială de albastru de la magazinul Tiffany îmi doresc să am şi eu măcar cea mai ieftină bijuterie de acolo. Am văzut mai demult şi pe un site românesc câteva bijuterii care arătau superb. Un inel cu inscripţia Tiffany's este unul dintre visele mele care cel mai probabil va rămâne neîmplinit.

În al doilea rând, Alyssa Milano joacă în rolul principal şi mie mereu mi-a plăcut de ea, mai ales că pentru ea faptul că e mignionă şi are mereu faţa aia de copilaş e în avantajul ei. Va fi o femeie care va îmbătrâni greu.

Şi acum, după această introducere care presimt că va fi mai lungă decât povestea filmului, să trecem şi la subiectul principal.

Jane era o fetiţă ca oricare alta. Avea o mamă dominatoare, genul care ştie ea mereu mai bine şi nu avea nici un aliat în faţa ei, pentru că nu avea tată. Cum era şi un copil mai retras, Jane avea un prieten imaginar, Michael. Michael o însoţea peste tot, lui îi făcea confidenţe, cu el râdea, cu el se juca, era cel mai bun prieten. Jane şi mama ei aveau şi un mic ritual, în fiecare duminică mergeau la magazinul Tiffany, chiar dacă nu întotdeauna la cumpărături.

Din păcate, în ziua în care Jane împlineşte 10 ani, Michael îi spune că trebuie să o părăsească pentru că va începe să se maturizeze şi nu va avea nevoie de un prieten imaginar.

20 de ani mai târziu, Jane lucrează la teatrul mamei sale şi se pregăteşte de nunta cu un actor chipeş şi faimos, Hugh (Ivan Sergei). Viaţa ei are perfectă, doar că dintr-un motiv pe care nici ea nu-l ştie, se pare că nu poate avansa cu pregătirile e nuntă. Într-o zi, în mijlocul străzii (la propriu), apare Michael (Eric Winter), acum adult şi el. Nici el nu ştie de ce brusc e real, adică toată lumea îl vede, nu numai Jane şi nănuieşte că a fost trimis din nou la ea pentru că ea are nevoie de el. Acum, nu mai trebuie decât să îşi dea seama cum trebuie să o ajute.

După un început agitat, pentru că normal că Jane nu pricepe cum de prietenul ei imaginar nu mai e imaginar deloc, ea şi Michael regăsesc prietenia care i-a legat în copilărie. Michael o cunoaşte mult mai bine decât Hugh şi are acea căldură care actorului plin de el îi lipseşte. Aţi ghicit, cei doi se îndrăgostesc, însă ce şanse are o relaţie dintre un prieten imaginar şi o femeie logodită?

Un film foarte drăguţ, bun de văzut pentru fanele filmelor romantice.

P.S. Filmul este realizat după un roman scris de James Patterson.

http://www.youtube.com/watch?v=mehVK299lxM

P.S. 2 Am găsit şi o poză cu inelul care îmi place mie aiciComentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…