Treceți la conținutul principal

Serial: United States of Tara (2009)E genul de serial la care efectiv nu ştiu de ce mă uit şi totuşi am făcut-o. Weekendul trecut, blocată de gerul de afară şi de ceva probleme de sănătate în casă, am constatat că m-am uitat la tot sezonul 1 cât timp soţul meu era cu treabă prin oraş.

Nu ştiu cum am ajuns să mă uit, eram pe un site cu seriale online şi am făcut click la întâmplare pe primul episod şi apoi...e poveste.

United States of Tara este o comedie neagră, în care este vorba despre o femeie obişnuită, Tara care are o mică problemă: suferă de  disociere de identitate sau mai pe româneşte are mai multe personalităţi. Toni Colette mi s- a părut excepţională în rolul Tarei pentru că a reuşit să redea atât de multe personlităţi. E Tara: soţie, mamă, artistă şi apoi mai e T ( un alter ego adolescent), Alice ( un soi de gospodină care se crede încă în anii 1950 după cum se comportă) şi Buck ( un tip bădăran şi mai ţărănoi din fire). Sau cel puţin astea sunt cele 3 personalităţi despre care ştiu Tara şi familia ei, pentru că se pare că subconştientul Tarei mai ascunde încă multe mistere. De fapt, sunt mici indicii în fiecare episod cum că ceva mai grav şi mai important se va petrece cu ea dacă stai să le cauţi.

John Corbett, pe care l-am iubit în Sex And The City şi cu care m-aş fi măritat într-o clipă joacă rolul soţului Tarei, Max. Bietul de el, o iubeşte aşa cum e, chiar dacă trebuie să îi suporte toate alter ego-urile şi trebuie să fie mereu părintele responsbil pentru copii lor. Că veni vorba de copii, e unul dintre puţinele seriale în care copii nu sunt de umplutură. Fata, Kate, e genul de adolescentă rebelă şi are o relaţie tensionată cu mama ei, pentru că îşi doreşte o familie normală. Marshall, băiatul, e un tocilar simpatic şi gay şi îşi iubeşte mama aşa cum e. Partea interesantă este că, în timp, rolurile se vor inversa şi Kate va reuşi să stabilească un soi de de legătură cu mama ei, pe când Marshall se va îndepărta tot mai tare din cauza unor lucruri pe care le face Tara atunci când nu e ea însăşi.

Am râs, m-am întristat şi m-am emoţionat la legătura specială dintre Tara şi Max, dar presimt că sezonul 2 va fi ceva mai sumbru. Nu îmi place Charmaine, sora Tarei, şi nu e vina actriţei, ci a personajului. Charmaine e de părere că Tara se preface şi că nu are o problemă cu adevărat.

Serialul are doar 3 sezoane şi din ce am înţeles de pe forumuri s-a terminat cam în coadă de peşte pentru că se pare că scenariştii aveau alte planuri de a evolua povestea, dar tot o să mă uit până la capăt dacă am început. Ca şi gen, e un soi de comedie neagră cam cum erau Desperate Housewives (eu m-am oprit pe la sezonul 4, că începuseră deja să mă plictisească).

http://www.youtube.com/watch?v=ZL0NXZUfqKk

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…