Treceți la conținutul principal

Waitress (2007)Întotdeauna am admirat oamenii care ştiu să gătească, tocmai pentru că mie mi se pare ceva extrem de dificil. Poate din acest motiv mi-au plăcut filmele în care mâncarea aproape că joacă rolul unui alt personaj. Sigur, există şi ceva comedii romantice în care personajele sunt bucătari, dar tot nu se pune atât de mult accentul pe mâncare. Până acum mi-au plăcut Ratatouille, Julie & Julia şi Chocolat.Pe această listă adaug şi Waitress, deşi este mai degrabă o dramă cu puţine accente comice. Jenna (Keri Russell) este o chelneriţă nefericită, măritată cu un bărbat abuziv, egoist şi practic un adevărat ticălos (Jeremy Sisto). Singura ei plăcere şi lucrul care se pricepe cel mai bine este să facă tot felul de plăcinte cu umpluturi care mai de care mai gustoase şi mai ciudate.

Visul ei este să strângă destui bani (pe care îi ascunde de soţul ei) ca să fugă şi să participe la un concurs de plăcinte, sperând ca banii de premiu să îi asigure o viaţă nouă. Totul se complică atunci când descoperă că e însărcinată. Ca tabloul să fie complet, în orăşelul ei îşi face apariţia un nou medic ginecolog (Nathan Fillion) de care se simte imediat atrasă. Mica mare problemă ar fi că şi medicul e însurat.Jenna încearcă să facă faţă vieţii sale nefericite şi haotice inventând tot felul de plăcinte, în funcţie de starea ei de spirit, cum ar fi "Bad Baby Pie" şi nerenunţând la visul ei de a pleca din orăşel şi de a scăpa de Earl (soţul ei). Alături de ea, sunt prietenele ei chelneriţe, Becky şi Dawn şi bătrânul Joe, un client fidel al localului care pretinde că e proprietarul (Andy Griffith-poate îl ştiţi din serialul Matlock).

Dacă totul se termină cu bine până la urmă sau nu, asta vă rămâne vouă să descoperiţi.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…