Treceți la conținutul principal

Waitress (2007)Întotdeauna am admirat oamenii care ştiu să gătească, tocmai pentru că mie mi se pare ceva extrem de dificil. Poate din acest motiv mi-au plăcut filmele în care mâncarea aproape că joacă rolul unui alt personaj. Sigur, există şi ceva comedii romantice în care personajele sunt bucătari, dar tot nu se pune atât de mult accentul pe mâncare. Până acum mi-au plăcut Ratatouille, Julie & Julia şi Chocolat.Pe această listă adaug şi Waitress, deşi este mai degrabă o dramă cu puţine accente comice. Jenna (Keri Russell) este o chelneriţă nefericită, măritată cu un bărbat abuziv, egoist şi practic un adevărat ticălos (Jeremy Sisto). Singura ei plăcere şi lucrul care se pricepe cel mai bine este să facă tot felul de plăcinte cu umpluturi care mai de care mai gustoase şi mai ciudate.

Visul ei este să strângă destui bani (pe care îi ascunde de soţul ei) ca să fugă şi să participe la un concurs de plăcinte, sperând ca banii de premiu să îi asigure o viaţă nouă. Totul se complică atunci când descoperă că e însărcinată. Ca tabloul să fie complet, în orăşelul ei îşi face apariţia un nou medic ginecolog (Nathan Fillion) de care se simte imediat atrasă. Mica mare problemă ar fi că şi medicul e însurat.Jenna încearcă să facă faţă vieţii sale nefericite şi haotice inventând tot felul de plăcinte, în funcţie de starea ei de spirit, cum ar fi "Bad Baby Pie" şi nerenunţând la visul ei de a pleca din orăşel şi de a scăpa de Earl (soţul ei). Alături de ea, sunt prietenele ei chelneriţe, Becky şi Dawn şi bătrânul Joe, un client fidel al localului care pretinde că e proprietarul (Andy Griffith-poate îl ştiţi din serialul Matlock).

Dacă totul se termină cu bine până la urmă sau nu, asta vă rămâne vouă să descoperiţi.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…