Treceți la conținutul principal

Serial:Suburgatory (2011)La acest serial m-am uitat pentru că pe pagina de imdb e la recomandări atunci când am căutat informaţii despre2 Broke Girls. Am văzut doar 3 episoade şi am decis că nu merită să îl urmăresc pentru că mă cam plictiseşte.

Suburgatory se vrea a fi co comedioară cu toate stereotipiile cunoscute la americani despre viaţa în suburbii. George (Jeremy Sisto) e un tată care îşi creşte singur fata, pe Tessa(Jane Levy) în zgomotosul New York.  După ce găseşte ţigări şi o cutie de prezervative în camera ei, George decide că fata i-a scăpat din mână şi cel mai bun lucru pe care îl poate face este să se mute cu ea în suburbii pentru o viaţă mai liniştită. Bineînţeles, în suburbii se ştie că bărbaţii sunt la muncă, iar femeile casnice şi cu mult timp liber, aşa că toate mamele sunt încântate când apare George în cartierul lor şi nu ştiu cum să îi mai facă pe plac. Pentru Tess în schimb, viaţa în suburbii e îngrozitoare. Fetele populare de la liceul ei sunt clasicele fete blonde, proaste şi foarte rele, iar ea este catalogată drept ciudată şiu lesbiană doar pentru că nu poartă haine roz, nu se machiază şi nu dă doi bani pe cum îi stă părul dimineaţa.

Singura chestie care mi-a plăcut a fost că unele scene îmi aminteau mult de Desperate Housewives, în sensul că ai impresia că suburbiile sunt un loc enervant de paşnic, dar se ascund multe dacă stai să cauţi în profunzime.

Nu ştiu cui aş putea să îi recomand acest serial, nu m-a dat pe spate nici scenariul şi nici plotul. Nu prea cred că o să mai apuce şi un sezon 2, oricum.

http://www.youtube.com/watch?v=xGr21_8vA8A

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…