Treceți la conținutul principal

Red: Werewolf Hunter (2010)Povestea Scufiţei Roşii pare a fi o sursă inepuizabilă pentru regizorii şi scenariştii americani (şi nu numai). În acest film pentru televiziune, descendenţii Scufiţei Roşii trăiesc şi în zilele noastre şi nu îl vânează pe Lupul cel mare şi rău, ci o haită întreagă de vârcolaci. Că trebuiau să fie şi ei în trend. Puteau să facă şi ei vârcolacii ăia mai altfel, seamănă cu Yeti, omul zăpezilor.

În fine. Virgina, poreclită şi Red de către familie (ce original, nu?) îl aduce acasă pe logodnicul ei, Nathan. Din păcate, Nathan nu e prea bucuros când află cu ce se ocupă familia Virginiei şi plească singur şi supărat în pădure ( că aşa e în filmele de groază), unde e muşcat şi el de un vârcolac mai deosebit, Gabriel. Gabriel are abilitatea de a se transforma în vârcolac oricând doreşte, nu numai când e lună plină. Acum, Virginia trebuie să îl protejeze şi pe Nathan de proprii ei fraţi, pentru că ei vor să-l ucidă. Orice om muşcat de vârcolac devine şi el, la rândul lui vârcolac dacă nu îşi omoară creatorul înainte de a ucide altă fiinţă omenească.

E un film categoria B, aş putea spune, începând cu scenariu şi efecte speciale şi terminând cu actorii. Numai pentru amatorii filmelor de groază.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…