Treceți la conținutul principal

Puss In Boots (2011)Nu puteam rata această animaţie care face parte dintr-o serie care mie mi-a plăcut foarte mult: Shrek. Puss e chir personajul meu secundar preferat şi m-am bucurat când am văzut că i s-a făcut un film separat. Mai ales de când cu nou descoperita mea dragoste pentru feline, mă uitam la ochii maaaaari ai lui Puss şi mă gândeam la pisica alor mei de care chiar mi-e dor.

Acţiunea acestui film are loc înaintea întâlnirii lui Puss (Antonio Banderas) cu Shrek şi Donkey şi în sfârşit aflăm şi noi câte ceva despre acest motan adorabil. Puss a crescut la orfelinat, unde cel mai bun prieten al lui era Hopa-Mitică (Zach Galifianakis). Puss Şi Mitică făceau tot felul de prostii şi au ânceput curând să se ţină şi de furtişaguri. Într-o zi, Puss o salvează pe mama comandantului de poliţie din faţa unui taur şi devine un erou pentru orăşelul lor. Mitică e invidios pe el şi jefuieşte banca, aranjând ca vina să cadă pe Puss, care de atunci devine fugar.

Acum, Mitică vrea să facă pace cu Puss şi îi propune o afacere: să meargă să fure nişte boabe de fasole fermecate de la Jack (Billy Bob Thornton) şi Jill, să se urce pe vrejurile care vor creşte şi să fure gâsca cu ouă de aur. În demersul lor, ei sunt ajutaţi de fermecătoarea Kitty (Salma Hayek).

Chiar mă gândeam că atât Antonio Banderas, cât şi Salma Hayek au nişte voci foarte sexy, ca să nu mai spun de accent...se potrivesc de minune. Vă daţi seama dacă ăştia ar fi fost împreună ce copii făceau? :D

Revenind la film, e frumos realizat ca şi grafică, nu are nu ştiu ce scenariu deosebit, dar cred că celor mici le-ar plăcea. Şi celor mari, desigur, care se uită la desene animate. Eu cred că şi la 60 de ani o să mă uit, cu sau fără nepoţei pe lângă mine.

http://www.youtube.com/watch?v=ypdoeLvXvbs&feature=fvwrel

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…