Treceți la conținutul principal

Nu plânge sub clar de lună de Heather Davis

                                                                                                                      Sursa foto

De vreo câteva săptămâni m-am tot gândit dacă să scriu despre cartea asta sau nu pentru simplul fapt că uneori tot mă mai autocenzurez şi plec cu premiza că "ce vor spune oamenii" care îmi citesc blogul. O să încerc să fiu cât mai sinceră cu voi aşa că da, măi, recunosc, am cumpărat cartea asta cu revista Bravo pentru că am considerat că din moment ce îmi plac cărţile fantasy romance nu voi da greş cu ea.

Din păcate, am păţit cum am păţit cu Evermore al lui Alyson Noel. Mi se pare scrisă foarte pueril şi cu targetul clar pe un public adolescentin. Heather Davis a considerat că dacă merge pe veşnicul clişeu adolescenta cu probleme se întâlneşte cu tall dark stranger a rezolvat problema. Practic, e vorba despre tipa asta, Shelby, se simte lăsată pe dinafară de familia ei după ce tatăl se recăsătoreşte cu o pipiţă ahtiată după bani. Mama vitregă aranjează ca Shelby să fie trimisă într-o tabără de reeducare, unde îl cunoaşte pe Austin care are în mod evident un mare secret: e vârcolac.

Pam-pam! M-am plictisit când am ajuns pe la jumătatea cărţii, care oricum e subţirică şi tipărită cu litere mari, aşa că o zi în care am şi fost la lucru mi-a fost destul să o termin. Nu vreau să vă simţiţi jigniţi dacă vouă v-a plăcut, fiecare dintre noi avem dreptul la propriile opinii şi alegeri, dar mie una mi-a părut rău şi după ăia 10 lei cât a costat la ofertă şi probabil m-aş fi zgârit pe ochi dacă plăteam preţ întreg.

În schimb, seria Vampirii Sudului da, am meritat. Mi-a plăcut foarte mult şi am ajuns să mă uit şi la serial, mai mult pentru Alexander Skarsgard, dacă nu pentru altceva.

A, din 17 ianuarie, vor apărea cu Bravo şi Bravo Girl primele 4 volume din Jurnalele Vampirilor. Sincer, mai mult ca sigur o să le acord şi lor o şansă.

P.S. Dacă tot suntem la ora confesiunilor, m-am uitat la recentul film Twilight, partea a n-şpea. Mi s-a părut şi mie prea tărăgănat, în schimb scena nunţii a fost superbă. Şi Robert Pattinson a jucat cu o scârbă în el...ceva de speriat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…