Treceți la conținutul principal

Bag of Bones (2011)Acest film mi-a fost recomandat de un prieten atunci când l-am rugat să-mi spună ce filme de groază bune a mai văzut. Am zis de groază, nu horror, nu sunt fana maţelor scoase pe afară şi nici nu sunt curioasă să văd moduri creative de a tortura şi de a ucide un grup de prieteni aflaţi într-o excursie, dacă mă înţelegeţi. M-am oprit la Bag of Bones din 2 motive:

1. E realizat după o povestire scrisă de Stephen King şi după cum ştim cu toţii, omul e u geniu.

2. Pierce Brosnan joacă rolul principal. Hei, ce dacă are vârsta tatălui meu, tot cred că e al naibii de sexy.

Vi-l recomand dacă vă plac cărţile lui King şi filmele realizate după aceste cărţi, pentru că acesta mi se pare o reuşită. Redă atmosfera King-iană şi jocul actoricesc mi s-a părut bun.

Mike (Pierce Brosnan) şi Jo (Annabeth Gish) Noonan par să fie cuplul perfect. El este un scriitor de succes, iar Jo este artistă. Din păcate, fericirea lor este curmată de un accident în care Jo moare. Deşi este devastat, Mike intră la bănuieli când află că soţia lui era însărcinată, ştiind că lui i s-a spus că nu e fertil. La îndemnele agentului său (Jason Priestley), Mike încearcă să se îngroape în muncă, dar nu mai reuşeşte să scrie nimic, aşa că se retrage la casa de vacanţă moştenită de la bunicul lui, loc în care soţia lui venea deseori singură. Acolo, începe să aibă tot felul de coşmaruri, iar spiritul lui Jo îşi face simţită prezenţa. Ea îi spune că trebuie să o ajute pe o localnică din orăşel, Mattie (Melissa George) ca să nu piardă custodia fiicei sale. Se pare că Mattie şi-a împuşcat soţul pentru că acesta a încercat să înece pe fiica lor, Kyra, iar de atunci, socrul ei vrea să îi ia fetiţa. De asemenea, localnicii mai vorbesc despre un anumit tip de nebunie caracteristic orăşelului. Mike află de la menajera lui că se cunosc cel puţin alte 2 cazuri ale unor bărbaţi care şi-au înecat fetele.

Ce-o fi cu această nebunie ciudată şi ce rol vor juca Mattie şi Kyra în viaţa lui Mike, veţi afla voi dacă urmăriţi filmul.

http://www.youtube.com/watch?v=UQ6bsUmFxyE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…