Treceți la conținutul principal

Bag of Bones (2011)Acest film mi-a fost recomandat de un prieten atunci când l-am rugat să-mi spună ce filme de groază bune a mai văzut. Am zis de groază, nu horror, nu sunt fana maţelor scoase pe afară şi nici nu sunt curioasă să văd moduri creative de a tortura şi de a ucide un grup de prieteni aflaţi într-o excursie, dacă mă înţelegeţi. M-am oprit la Bag of Bones din 2 motive:

1. E realizat după o povestire scrisă de Stephen King şi după cum ştim cu toţii, omul e u geniu.

2. Pierce Brosnan joacă rolul principal. Hei, ce dacă are vârsta tatălui meu, tot cred că e al naibii de sexy.

Vi-l recomand dacă vă plac cărţile lui King şi filmele realizate după aceste cărţi, pentru că acesta mi se pare o reuşită. Redă atmosfera King-iană şi jocul actoricesc mi s-a părut bun.

Mike (Pierce Brosnan) şi Jo (Annabeth Gish) Noonan par să fie cuplul perfect. El este un scriitor de succes, iar Jo este artistă. Din păcate, fericirea lor este curmată de un accident în care Jo moare. Deşi este devastat, Mike intră la bănuieli când află că soţia lui era însărcinată, ştiind că lui i s-a spus că nu e fertil. La îndemnele agentului său (Jason Priestley), Mike încearcă să se îngroape în muncă, dar nu mai reuşeşte să scrie nimic, aşa că se retrage la casa de vacanţă moştenită de la bunicul lui, loc în care soţia lui venea deseori singură. Acolo, începe să aibă tot felul de coşmaruri, iar spiritul lui Jo îşi face simţită prezenţa. Ea îi spune că trebuie să o ajute pe o localnică din orăşel, Mattie (Melissa George) ca să nu piardă custodia fiicei sale. Se pare că Mattie şi-a împuşcat soţul pentru că acesta a încercat să înece pe fiica lor, Kyra, iar de atunci, socrul ei vrea să îi ia fetiţa. De asemenea, localnicii mai vorbesc despre un anumit tip de nebunie caracteristic orăşelului. Mike află de la menajera lui că se cunosc cel puţin alte 2 cazuri ale unor bărbaţi care şi-au înecat fetele.

Ce-o fi cu această nebunie ciudată şi ce rol vor juca Mattie şi Kyra în viaţa lui Mike, veţi afla voi dacă urmăriţi filmul.

http://www.youtube.com/watch?v=UQ6bsUmFxyE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…