Treceți la conținutul principal

Kung Fu Panda 2 (2011)Ştiu că vin târziu cu acest articol şi că n-am mai scris pe blog despre filme de un car de ani. Adevărul e că am fost ocupată să ajung la zi cu House MD, pe urmă am citit toată colecţia Vampirii Sudului care s-a vândut cu revistele Bravo, apoi job, apoi treburi pe acasă şi tot aşa. Nu am mai văzut un film de mult timp.

Zilele trecute am început cu ceva uşor, o animaţie pentrru că-s copil şi-mi plac desenele şi a fost şi continuarea unui film care mi-a plăcut.

Kung Fu Panda 2 nu-l văd mai bun sau mai rău decât primul film. Po e acelaşi panda mâncăcios cu inimă de aur, luptător de kung fu neîndemânatic. Maestrul Shifu e la fel de calm ca întotdeauna, Tigroaica e Badass ca de obicei şi Călugăriţa e la fel de amuzant(ă). Maimuţa şi Şarpele...sunt pe acolo.

Po şi gaşca lui de prieteni, pentru că asta au devenit între timp, trebuie să salveze toată China de un păun supărat rău pe nume Shen. Shen construieşte un fel super-armă şi pentru asta strânge tot metalul de prin sate. În plus, Shen are legătură şi cu ceva ce s-a întâmplat în copilăria lui Po. Panda al nostru îşi dă seama în sfârşit că taică-su nu are cum să fie taică-su având în vedere că e un gânsac. Prin urmare, Po a fost "adoptat" şi acum e măcinat de întrebarea "cine sunt eu de fapt?".

Cam asta e povestea pe scurt, iar finalul clar lasă loc pentru o parte a treia a seriei. Un filmuleţ drăguţ pentru copii mari şi mici. Şi cât de scump era Po când era mic! Adorabil. Şi mi-a mai plăcut şi relaţia frumoasă dintre Po şi tatăl lui adoptiv. Aproape că mi-a smuls o lacrimă( că-s eu plângăcioasă, nu de alta).

Vocile personajelor sunt asigurate ca şi înainte de Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan şi Lucy Liu. Lor li se mai adaugă Gary Oldman (Shen), Jean- Claude Van Damme(maestrul Crocodil) şi Victor Garber ( maestrul Rinocer).

http://www.youtube.com/watch?v=7GHT-TSiZio&feature=related

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…