Treceți la conținutul principal

Kung Fu Panda 2 (2011)Ştiu că vin târziu cu acest articol şi că n-am mai scris pe blog despre filme de un car de ani. Adevărul e că am fost ocupată să ajung la zi cu House MD, pe urmă am citit toată colecţia Vampirii Sudului care s-a vândut cu revistele Bravo, apoi job, apoi treburi pe acasă şi tot aşa. Nu am mai văzut un film de mult timp.

Zilele trecute am început cu ceva uşor, o animaţie pentrru că-s copil şi-mi plac desenele şi a fost şi continuarea unui film care mi-a plăcut.

Kung Fu Panda 2 nu-l văd mai bun sau mai rău decât primul film. Po e acelaşi panda mâncăcios cu inimă de aur, luptător de kung fu neîndemânatic. Maestrul Shifu e la fel de calm ca întotdeauna, Tigroaica e Badass ca de obicei şi Călugăriţa e la fel de amuzant(ă). Maimuţa şi Şarpele...sunt pe acolo.

Po şi gaşca lui de prieteni, pentru că asta au devenit între timp, trebuie să salveze toată China de un păun supărat rău pe nume Shen. Shen construieşte un fel super-armă şi pentru asta strânge tot metalul de prin sate. În plus, Shen are legătură şi cu ceva ce s-a întâmplat în copilăria lui Po. Panda al nostru îşi dă seama în sfârşit că taică-su nu are cum să fie taică-su având în vedere că e un gânsac. Prin urmare, Po a fost "adoptat" şi acum e măcinat de întrebarea "cine sunt eu de fapt?".

Cam asta e povestea pe scurt, iar finalul clar lasă loc pentru o parte a treia a seriei. Un filmuleţ drăguţ pentru copii mari şi mici. Şi cât de scump era Po când era mic! Adorabil. Şi mi-a mai plăcut şi relaţia frumoasă dintre Po şi tatăl lui adoptiv. Aproape că mi-a smuls o lacrimă( că-s eu plângăcioasă, nu de alta).

Vocile personajelor sunt asigurate ca şi înainte de Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan şi Lucy Liu. Lor li se mai adaugă Gary Oldman (Shen), Jean- Claude Van Damme(maestrul Crocodil) şi Victor Garber ( maestrul Rinocer).

http://www.youtube.com/watch?v=7GHT-TSiZio&feature=related

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…