Treceți la conținutul principal

I Don't Know How She Does It (2011)Vin foarte târziu cu recenzia mea, pentru că am aşteptat să îl găsesc aşa cum trebuie :D Şi credeam că îmi va plăcea cât de cât, deşi toată lumea spunea că e destul de prost, că Sarah Jessica Parker nu mai face nimic ca lumea după SATC şi tot aşa.

Ei bine, poate sunt eu subiectivă, dar nu cred că SJP e problema la acest film. Personajul Kate Reddy îmi devine total antipatic. Eu am citit şi cartea cu acelaşi titlu al lui Allison Pearson şi finalul este altul faţă de ce vedem noi în film. În carte, Kate Reddy îşi dă seama cât de importantă e familia şi renunţă la munca de la bursă (sau e concediată şi nu se supără din cauza asta, nu mai reţin) şi apoi îşi dă seama că parcă e prea plictisitor doar acasă şi intră într-o mică afacere cu căsuţe pentru păpuşi. Dar asta e o diferenţă mare între munca la bursă şi fabricarea de căsuţe pentru păpuşi.

Filmul, care este o comedie uşurică, nu are acel final moralizator pe care îl intuiam şi îl aşteptam. Kate Reddy din film îşi iubeşte atât de mult slujba şi se decide că poate avea şi o carieră de succes, şi o familie împlinită. Ori asta e cam greu şi ştiu despre ce vorbesc.

Atât am scris şi nu mi-am dat seama că n-am spus care e subiectul filmului pentru cei care nu ştiu: Kate lucrează la bursă, este soţie şi mama a doi copii, iar viaţa ei o ia razna pentru că pur şi simplu nu are timp să le facă pe toate. Ca un fel de scăpare din toate astea, apare noul ei partener de afaceri Jack (Pierce Brosnan), iar Kate este foarte tentată să ai aibă o aventură cu el, în timp ce-l neglijează pe soţul ei (Aron Eckhart).

Nu am o problemă cu filmul ca atare, am o problemă cu personajul principal pentru că după ce aproape şi-a pierdut familia, tot nu a renunţat la o slujbă mult prea solicitantă. Aşa că nu se va afla pe lista mea de recomandări.

http://www.youtube.com/watch?v=BjQIv1KI59s

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…