Treceți la conținutul principal

I Don't Know How She Does It (2011)Vin foarte târziu cu recenzia mea, pentru că am aşteptat să îl găsesc aşa cum trebuie :D Şi credeam că îmi va plăcea cât de cât, deşi toată lumea spunea că e destul de prost, că Sarah Jessica Parker nu mai face nimic ca lumea după SATC şi tot aşa.

Ei bine, poate sunt eu subiectivă, dar nu cred că SJP e problema la acest film. Personajul Kate Reddy îmi devine total antipatic. Eu am citit şi cartea cu acelaşi titlu al lui Allison Pearson şi finalul este altul faţă de ce vedem noi în film. În carte, Kate Reddy îşi dă seama cât de importantă e familia şi renunţă la munca de la bursă (sau e concediată şi nu se supără din cauza asta, nu mai reţin) şi apoi îşi dă seama că parcă e prea plictisitor doar acasă şi intră într-o mică afacere cu căsuţe pentru păpuşi. Dar asta e o diferenţă mare între munca la bursă şi fabricarea de căsuţe pentru păpuşi.

Filmul, care este o comedie uşurică, nu are acel final moralizator pe care îl intuiam şi îl aşteptam. Kate Reddy din film îşi iubeşte atât de mult slujba şi se decide că poate avea şi o carieră de succes, şi o familie împlinită. Ori asta e cam greu şi ştiu despre ce vorbesc.

Atât am scris şi nu mi-am dat seama că n-am spus care e subiectul filmului pentru cei care nu ştiu: Kate lucrează la bursă, este soţie şi mama a doi copii, iar viaţa ei o ia razna pentru că pur şi simplu nu are timp să le facă pe toate. Ca un fel de scăpare din toate astea, apare noul ei partener de afaceri Jack (Pierce Brosnan), iar Kate este foarte tentată să ai aibă o aventură cu el, în timp ce-l neglijează pe soţul ei (Aron Eckhart).

Nu am o problemă cu filmul ca atare, am o problemă cu personajul principal pentru că după ce aproape şi-a pierdut familia, tot nu a renunţat la o slujbă mult prea solicitantă. Aşa că nu se va afla pe lista mea de recomandări.

http://www.youtube.com/watch?v=BjQIv1KI59s

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…