Treceți la conținutul principal

The Change-Up (2011)Oare de ce nu se mai fac comedii aşa cum se făceau pe vremuri? N-am prea avut chef de filme în ultima perioaadă, mi-am dorit doar să văd vreo comedie. The Change-Up nu este un film prost, doar că nu e grozav. Avem de-a face cu un alt film clasic în care 2 personaje îşi schimbă corpurile în urma dorinţei de a experimenta viaţa celuilalt.

Mitch (Ryan Reynolds) şi Dave (Justin Bateman) sunt prieteni încă din şcoala generală. Mitch e un tip delăsător, care provine dintr-o familie bună, dar care nu a făcut nimic notabil în viaţă. Momentan, face pe actorul şi e preocupat să petreacăncu femei şi să se drogheze. Dave, pe de altă parte, e un tip responsabil, avocat la o mare firmă, căsătorit şi cu 3 copii. Dave e gelos pe Mitch pentru că nu e stresat de job şi de familie şi are tot felul de aventuri sexuale, genul de care ar vrea şi el să aibă cu asistenta lui (Olivia Wilde), de exemplu. Mitch nu e atât de gelos pe Dave, însă uneori îşi doreşte şi el o familie iubitoare şi să aibă o viaţă de care să fie mândru. Într-o seară de beţie, cei doi ăşi doresc simultan să facă schimb de vieţi şi a doua zi se trezesc fiecare în corpul celuilalt.

Subiectul este chiar foarte răsuflat şi în afară de Freaky Friday cu Jamie Lee Curtis şi Lindsay Lohan nu ţin minte să mai fi văzut o comedie de acest gen care să fie chiar suportabilă. Ryan Reynolds şi Justin Bateman şi-au intrat bine în rol, se vede că s-au simţin bine împreună la filmări, aşa că există multe momente haioase. E un film ok pentru o după-amiază sau o seară când n-ai ceva deosebit de făcut.

http://www.youtube.com/watch?v=xHnyW5Fvtvw

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…