Treceți la conținutul principal

Serial: The Secret Circle(2011)Amân postarea asta de vreo 4-5 zile. Am stat în dubiu dacă să scriu despre acest serial, având în vedere că nu am de gând să-l urmăresc, pe urmă m-am gândit că atunci când fac recenzii de filme scriu despre ele indiferent dacă mi-au plăcut sau nu.

Aparent, The Secret Circle are toate ingredientele unui serial de succes: adolescenţi tineri, supranatural, poveşti de dragoste încurcate. Ei bine, pe mine nu m-a atras deloc şi  cred că îi lipseşte ceva. N-aş putea spune ce, dar e ceva. Am văzut primul episod şi puţin din al doilea, pentru că, vă spun simcer, eram prea plictisită ca să mă mai uit. Eventual, dacă vă atrag serialele fantasy puteţi încerca să vedeţi mai multe episoade. Eu am renunţat pentru că la seriale, ori îmi plac din prima, ori nu. Poate să fie şi actorii care îmi sunt antipatii, nu ştiu de ce. Singura simpatică mi-e Britt Robertson, actriţa din rolul principal.

Dar pentru cei care încă mai căutaţi seriale de urmărit toamna asta, un scurt rezumat.

Cassie îşi pierde mama în urma unui incendiu misterios şi vine să locuiască într-un orăşel cu bunica ei. Acolo, toată lumea pare ă fie foarte interesată de ea. Curând, face cunoştinţă cu gaşca populară a şcolii şi află că împreună cu ei, poate forma un cerc de vrăjitori(nu ştiu dacă le spune chiar vrăjitori, dar mă rog), la fel cum părinţii lor făcuseră în liceu. Singura ciudăţenie este că mama ei încercase în mod deliberat să scape de acest cerc, aşa că probabil că sunt ceva secrete de dezgropat. În plan paralel, se înfiripă ceva între Cassie şi Adam, un băiat din Cerc, dar care este iubitul Dianei, aşa că avem deja parte de clasicul triunghi amoros.

Mie una îmi ajunge drama din The Vampire Diaries şi nu mai am nevoie de încă un serial de gen pe care să îl urmăresc, mai ales că s ebazează pe cărţile aceleiaşi L.J. Smith, deci cât de diferit poate fi?

http://www.youtube.com/watch?v=EWK0vfwYhqA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…