Treceți la conținutul principal

Serial: The Secret Circle(2011)Amân postarea asta de vreo 4-5 zile. Am stat în dubiu dacă să scriu despre acest serial, având în vedere că nu am de gând să-l urmăresc, pe urmă m-am gândit că atunci când fac recenzii de filme scriu despre ele indiferent dacă mi-au plăcut sau nu.

Aparent, The Secret Circle are toate ingredientele unui serial de succes: adolescenţi tineri, supranatural, poveşti de dragoste încurcate. Ei bine, pe mine nu m-a atras deloc şi  cred că îi lipseşte ceva. N-aş putea spune ce, dar e ceva. Am văzut primul episod şi puţin din al doilea, pentru că, vă spun simcer, eram prea plictisită ca să mă mai uit. Eventual, dacă vă atrag serialele fantasy puteţi încerca să vedeţi mai multe episoade. Eu am renunţat pentru că la seriale, ori îmi plac din prima, ori nu. Poate să fie şi actorii care îmi sunt antipatii, nu ştiu de ce. Singura simpatică mi-e Britt Robertson, actriţa din rolul principal.

Dar pentru cei care încă mai căutaţi seriale de urmărit toamna asta, un scurt rezumat.

Cassie îşi pierde mama în urma unui incendiu misterios şi vine să locuiască într-un orăşel cu bunica ei. Acolo, toată lumea pare ă fie foarte interesată de ea. Curând, face cunoştinţă cu gaşca populară a şcolii şi află că împreună cu ei, poate forma un cerc de vrăjitori(nu ştiu dacă le spune chiar vrăjitori, dar mă rog), la fel cum părinţii lor făcuseră în liceu. Singura ciudăţenie este că mama ei încercase în mod deliberat să scape de acest cerc, aşa că probabil că sunt ceva secrete de dezgropat. În plan paralel, se înfiripă ceva între Cassie şi Adam, un băiat din Cerc, dar care este iubitul Dianei, aşa că avem deja parte de clasicul triunghi amoros.

Mie una îmi ajunge drama din The Vampire Diaries şi nu mai am nevoie de încă un serial de gen pe care să îl urmăresc, mai ales că s ebazează pe cărţile aceleiaşi L.J. Smith, deci cât de diferit poate fi?

http://www.youtube.com/watch?v=EWK0vfwYhqA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…