Treceți la conținutul principal

Fright Night (2011)Nu cred că am văzut filmul original din 1985, dar parcă totuşi îmi amintesc o secvenţă cu un tip şi cu prietenul lui devenit vampir care îi apăruse la geam şi îl ruga să îl lase să intre. Am văzut că, în general este foarte blamată această variantă, că scenariul e cum e, că e un film tâmpiţel şi alte asemenea categorizări. Să nu uităm că şi filmul original era o comedie horror, care n-avea pretenţia să fie dark and twisted (îmi pare rău, uneori nu ştiu cum să traduc în română să sune bine).

Versiunea din 2011 ni-l prezintă pe Colin Farrell în pielea vampirului care face prăpăd prin Las Vegas. Totul începe cu familia Brewster, mama şi fiul, care s etrezesc cu un nou vecin dubios. Vecinul construieşte de zor ceva la subsolul casei, are geamuri fumurii şi nimeni nu-l vede ziua. În plus, femeile par să fie atrase de el ca muştele de miere (nu că le-aş condamna). Prietenul din copilărie al lui Charley Brewster (Anton Yelchin), Ed, îi spune că l-a urmărit pe noul lui vecin, Jerry, şi că acesta este vampir. Evident, Charley nu crede aşa ceva şi este mult mai preocupat să alerge ca un căţeluş în călduri după iubita lui super-sexy Amy(Imogen Poots). Abia după ce şi Ed dispare subit, Charley se uită la fişierele video de pe calculatorul acestui şi îşi dă seama că are dreptate. Jerry nu e vampir degeaba şi se prinde că Charley l-a mirosit, aşa că îl ameninţă că îi va ataca mama şi iubita. Disperat, Charley cere ajutorul lui Peter Vincent (David Tennant), un tip care pretinde că ştie totul despre vampiri.

Ok, filmul nu e o capodoperă, dar având în vedere că se apropie Halloweenul, am intrat deja în spiritul acestei sărbători, care mie chiar îmi place, şi am început să mă uit la filme de groază. Am spus de groază, nu horror, că nu suport să mă uit la scârboşenii şi să am coşmaruri. Colin Farrell e bun ca vampir sexy, în schimb nu mi-a părut destul de ameninţător. Noroc că nici filmul nu e unul care să ia acete lucruri în serios. David Tennant are un rol spumos, genul de personaj ţăcănit, cu accent britanic, care m-a dus imediat cu gândul la Russel Brand. Partea bună ( pentru fete) e că îl putem vedea şi pe fumuşelul Dave Franco, fratele mai mic al lui James Franco, în rolul lui Mark, unul dintre colegii lui Charley.Chiar seamănă fraţii ăştia. Yummy!

http://www.youtube.com/watch?v=txgGhyjPZGg

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…