Treceți la conținutul principal

Fright Night (2011)Nu cred că am văzut filmul original din 1985, dar parcă totuşi îmi amintesc o secvenţă cu un tip şi cu prietenul lui devenit vampir care îi apăruse la geam şi îl ruga să îl lase să intre. Am văzut că, în general este foarte blamată această variantă, că scenariul e cum e, că e un film tâmpiţel şi alte asemenea categorizări. Să nu uităm că şi filmul original era o comedie horror, care n-avea pretenţia să fie dark and twisted (îmi pare rău, uneori nu ştiu cum să traduc în română să sune bine).

Versiunea din 2011 ni-l prezintă pe Colin Farrell în pielea vampirului care face prăpăd prin Las Vegas. Totul începe cu familia Brewster, mama şi fiul, care s etrezesc cu un nou vecin dubios. Vecinul construieşte de zor ceva la subsolul casei, are geamuri fumurii şi nimeni nu-l vede ziua. În plus, femeile par să fie atrase de el ca muştele de miere (nu că le-aş condamna). Prietenul din copilărie al lui Charley Brewster (Anton Yelchin), Ed, îi spune că l-a urmărit pe noul lui vecin, Jerry, şi că acesta este vampir. Evident, Charley nu crede aşa ceva şi este mult mai preocupat să alerge ca un căţeluş în călduri după iubita lui super-sexy Amy(Imogen Poots). Abia după ce şi Ed dispare subit, Charley se uită la fişierele video de pe calculatorul acestui şi îşi dă seama că are dreptate. Jerry nu e vampir degeaba şi se prinde că Charley l-a mirosit, aşa că îl ameninţă că îi va ataca mama şi iubita. Disperat, Charley cere ajutorul lui Peter Vincent (David Tennant), un tip care pretinde că ştie totul despre vampiri.

Ok, filmul nu e o capodoperă, dar având în vedere că se apropie Halloweenul, am intrat deja în spiritul acestei sărbători, care mie chiar îmi place, şi am început să mă uit la filme de groază. Am spus de groază, nu horror, că nu suport să mă uit la scârboşenii şi să am coşmaruri. Colin Farrell e bun ca vampir sexy, în schimb nu mi-a părut destul de ameninţător. Noroc că nici filmul nu e unul care să ia acete lucruri în serios. David Tennant are un rol spumos, genul de personaj ţăcănit, cu accent britanic, care m-a dus imediat cu gândul la Russel Brand. Partea bună ( pentru fete) e că îl putem vedea şi pe fumuşelul Dave Franco, fratele mai mic al lui James Franco, în rolul lui Mark, unul dintre colegii lui Charley.Chiar seamănă fraţii ăştia. Yummy!

http://www.youtube.com/watch?v=txgGhyjPZGg

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…