Treceți la conținutul principal

Crazy Stupid Love(2011)Deja după titlu, cred că v-aţi dat seama că este încă unul dintre filmele care are ca temă iubirea. Deşi a fost destul de previzibil până la un punct, a reuşit totuşi să îmi placă şi l-am urmărit cu plăcere până la final. Cal(Steve Carell) şi Emily(Julianne Moore) sunt căsătoriţi de peste 20 de ani. Emily are o aventură cu un coleg de serviciu, David(Kevin Bacon), aşa că vrea să divorţeze de Cal. Omul este distrus şi ăşi petrece tot timpul liber prin baruri la băut. Acolo îl vede pe Jacob(Ryan Gosling), un adevărat playboy de profesie care agaţă în fiecare seară cel puţin câte o fată. Jacob îl aude şi el pe Cal cum se plânge opricui ăl ascultă(sau nu) despre ceea ce i s-a întâmplat, aşa că îl ia sub aripa lui şi e dispus să îl înveţe pe Cal cum să fie un cuceritor. Începând cu aspectul fizic şi terminând cu replicile de agăţat, Jacob îl învaţă pe Cal arta seducţiei de la A la Z. Prima cucerire a lui Cal este Kate(Marisa Tomei), o femeie simpatică, dar puţin cam ţăcănită.

Între timp, Jacob îşi găseşte naşul în persoana lui Hannah(Emma Stone)(clişeeeeeu), o fată care fusese "cuminte" toată viaţa ei şi era convinsă că se va căsători cu un avocat plictisitor. Cum iubirea te înseamnă la tot felul de lucruri nebuneşti, mai avem două personaje secundare foarte simpatice: fiul lui Cal, Robbie, care e îndrăgostit de dădaca lui, Jessica. Iar Jessica, la rândul ei, este foarte atrasă de Cal şi nu ştie cum să facă să se facă văzută în ochii lui.

Pe lângă multe scene care mi s-au părut reuşite, să vă spun ce mi-a plăcut mie la acest film, adică 4 motive pentru care merită văzut:

1. Steve Carell e un actor mult mai bun când nu joacă rolurile lui de prostănac notoriu(îmi aduc aminte de Dinner with Schmucks pe care nu am rezistat să îl văd până la final).

2. Emma Stone e chiar o actriţă foarte foarte drăguţă. Acum înţeleg eu de ce o tot vedeam în paginile revistelor.

3. Cea mai frumoasă partea a filmului mi s-a părut relaţia de prietenie dintre Cal şi Jacob, Steve Carell şi Ryan Gosling având o chimie foarte bună pentru un "bromance".

4. Pe bune acum...scenele cu Ryan Gosling la bustul gol sunt...priceless!

Aşa că vă doresc vizionare plăcută, mai ales că de acum vor urma multe zile ploioase, bune de stat în casă.

http://www.youtube.com/watch?v=eK68Y3oMEk8

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…