Treceți la conținutul principal

Femei celebre de Ellen T White


Anul apariţiei: 2008
Editura: Litera
Colecţia: a apărut cu revista Felicia
Titlu original: -
Preţ: 8 lei pe elefant.ro
Număr pagini: 251
Unul dintre cadourile de ziua mea l-am primit puţin mai devreme. Dădusem o comandă pe elefant.ro şi s-a oferit mama să o plătească, să fie cadou de ziua mea, pentru că nu am vrut să se cheltuie prea mult după cât ne-a sponsorizat anul acesta.

Prima carte citită a fost aceasta, "Femei celebre". Se vrea a fi un fel de "studiu de caz" asupra femeilor fatale din istorie ca să înveţi chipurile cum să devii o seducătoare. Pe mine nu m-a interesat acest aspect şi nici nu cred că seducţa se învaţă, e ceva cu ce te naşti. În schimb, m-au interesat detaliile biografice despre unele dintre marile cuceritoare, de la Mata Hari la Marylin Monroe şi de la Coco Chanel la Angelina Joile. Ba chiar am aflat şi de unele doamne despre care mărturisesc că nu ştiam cine sunt, cum ar fi Beryl Markham sau Lola Montez.

Mi s-a părut o lectură interesantă, eu în general sunt interesată de biografii, nu ştiu de ce.

Cartea a apărut la editura Litera şi s-a distribuit mai demult cu revista Felicia, dacă e să mă iau după un logo de pe coperta verso. Eu am luat-o cu doar 7 sau 8 lei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…