Treceți la conținutul principal

The Smurfs(2011)Cum sunt o mare amatoare de desene animate, nu ratez absolut nici un film şi m-am grăbit să văd şi Ştrumfii.Ţine minte ca acum că aveam vreo 8-9 ani şi mă uitam pe cablu la posturile nemţeşti la desenele cu Ştrumfii. Când am auzit că se va face un film cu simpaticii omuleţi albaştri, mi-era teamă ca nu cumva producătorii să îşi bată joc de desenele originale. Trebuie să recunosc că Sony Pictures au făcut o treabă foarte bună în ceea ce priveşte animaţia. Filmul arată foarte bine. N-am înţeles de ce se tot merge pe ideea de actori în carne şi oase şi animaţie, dar mă rog.

Filmul este făcut în mod special pentru copii, asta e clar, dar dacă eşti un adult cu suflet de copil, aşa ca mine tot o să îţi placă. Mai ales pentru că Ştrumfii au personaje care au făcut parte din copilăria multora dintre noi. Ştrumfii ajung din greşeală în lumea reală în timp ce fug de vrăjitorul Gargamel(Hank Azaria).Pentru a se întoarce acasă, au nevoie să găsească o lună albastră. Ei vor fi ajutaţi de Grace şi Patrick(Neil Patrick Harris), un cuplu de tineri care au şi ei problemele lor. Patrick are o şefă oribilă, Odile(Sofia Vergara) care îi face zile fripte.

Vocile ştrumfilor aparţin vedetelor Jonathan Winters(Papa Ştrumf), Katy Perry(Ştrumfiţa) şi George Lopez(Morocănosul).

Recomandat dacă vă plac desenele animate.

http://www.youtube.com/watch?v=7emiua3X4p4

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…