Treceți la conținutul principal

The Smurfs(2011)Cum sunt o mare amatoare de desene animate, nu ratez absolut nici un film şi m-am grăbit să văd şi Ştrumfii.Ţine minte ca acum că aveam vreo 8-9 ani şi mă uitam pe cablu la posturile nemţeşti la desenele cu Ştrumfii. Când am auzit că se va face un film cu simpaticii omuleţi albaştri, mi-era teamă ca nu cumva producătorii să îşi bată joc de desenele originale. Trebuie să recunosc că Sony Pictures au făcut o treabă foarte bună în ceea ce priveşte animaţia. Filmul arată foarte bine. N-am înţeles de ce se tot merge pe ideea de actori în carne şi oase şi animaţie, dar mă rog.

Filmul este făcut în mod special pentru copii, asta e clar, dar dacă eşti un adult cu suflet de copil, aşa ca mine tot o să îţi placă. Mai ales pentru că Ştrumfii au personaje care au făcut parte din copilăria multora dintre noi. Ştrumfii ajung din greşeală în lumea reală în timp ce fug de vrăjitorul Gargamel(Hank Azaria).Pentru a se întoarce acasă, au nevoie să găsească o lună albastră. Ei vor fi ajutaţi de Grace şi Patrick(Neil Patrick Harris), un cuplu de tineri care au şi ei problemele lor. Patrick are o şefă oribilă, Odile(Sofia Vergara) care îi face zile fripte.

Vocile ştrumfilor aparţin vedetelor Jonathan Winters(Papa Ştrumf), Katy Perry(Ştrumfiţa) şi George Lopez(Morocănosul).

Recomandat dacă vă plac desenele animate.

http://www.youtube.com/watch?v=7emiua3X4p4

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…