Treceți la conținutul principal

Love Actually(2003)Numai eu puteam să mă uit în miez de vară la un film a cărui acţiune se petrece în jurul Crăciunului. Am vrut să văd filmul, pentru că pe net ori de câte ori mă uitam la topuri cu filme romantice bune, Love Actually era prezent şi el timid, o producţie britanică printre ploaia de filme americane.

Filmul se axează pe titlul unei piese a formaţiei Wet Wet Wet: Love Is All Around. Dragostea apare sub toate formele ei, atunci când te aştepţi mai puţin. E genul de film cu multe personaje ale căror vieţi se întretaie, temă pe care am mai văzut-o în câteva filme americane, mai ales. Deşi distribuţia este una plină de vedete, filmul rămâne mult mai bine realizat decât Valentine's Day, de exemplu, că tot e primul care îmi vine în minte.

A fost o plăcere să-l văd, mi-a plăcut umorul tipic englezesc , iar scenele de dragoste au reuşit cumva să fie emoţionante fără să le consider prea siropoase. A făcut treabă bună, Richard Curtis, cel care a fost atât scenarist cât şi regizor.

Să vă spun pe scurt care sunt poveştile de iubire:

- Fosta glorie a muzicii, Billy Mack(Bill Nighy)încearcă un comeback cu un cover adaptat pentru Crăciun al piesei Love Is All Around, ajutat de managerul lui, Joe. În loc să "facă frumos" în faţa presei, el preferă să facă declaraţii şocante şi nepotrivite. A fost cel mai savuros personaj din film.

- Jamie(Colin Firth) îşi prinde iubita în pat chiar cu fratele lui. Se retrage într-o casă de vacanţă din Franţa, unde Aurelia, o portugheză care nu vorbeşte engleza îi este menajeră. Cei doi încearcă să comunice şi, de multe ori, îşi spun aceleaşi lucruri fără ca măcar să îşi dea seama.

- Karen(Emma Thompson) şi Harry(Alan Rickman) sunt un cuplu trainic de mulţi ani. Însă lui Harry îi dă târcoale o colegă de birou, Mia(Heike Makatsch).

-Daniel(Liam Neeson) şi-a pierdut soţia şi se străduieşte să se înţeleagă bine cu fiul lui vitreg de doar 11 ani, care e îndrăgostit şi el de o colegă de la şcoală.

- Juliet(Keira Knightley) e frustrată că cel mai bun prieten al soţului ei, Mark(Andrew Lincoln) pare că nu o poate suferi. Evident, Mark are altceva de ascuns.

- Noul prim ministru al Marii Britanii(Hugh Grant) este o surpriză plăcută pentru toată lumea. Inclusiv pentru o angajată de la cabinetul lui, Natalie.

-  Doi actori care lucrează ca dubluri pentru alte staruri încep o idilă pe platourile de filmare.

- Colin, un băiat ghinionist în amor merge în America să vrăjească fetele de acolo cu accentul lui britanic.

- Şi o colegă de-a lui Harry e îndrăgostită de cel mai frumuşel bărbat de la birou, dar îi este teamă să îl invite în oraş.

De asemenea, câteva apariţii surpriză ale unor actori cunoscuţi: Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson, Elisha Cuthbert, Claudia Schiffer, Shannon Elizabeth, Denise Richards.

http://www.youtube.com/watch?v=cYCkFTyADJ0

Comentarii

  1. mie tare mi-a placut filmul, cred ca m-am uitat 5 zile la rand la el si ma tot minunam cum de nu stiam de el. momentan e filmul meu preferat(din categoria lui)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…