Treceți la conținutul principal

Horrible Bosses(2011)...Sau mai bine spus horrible movie. Îmi vine să mă stric de râs că filmul ăsta a fost numit cea mai tare comedie a verii pe site-ul ProCinema. Probabil că e aşa de tare pentru că îţi vine să râzi de cât de proastă e. Cine mă citeşte ştie că eu nu prea am lucruri negative de spus despre nimic, fie că e vorba de filme, cărţi, cosmetice sau ce o fi. Deci vă daţi seama cât de prost mi s-a părut filmul ăsta. N-am nimic cu actorii, sunt câţiva printre preferaţii mei implicaţi în această...tragedie cinematografică. Scenariul e foarte prost, plin de clişee şi de fire narative neplauzibile. Adică da, un şef oribil nu e ceva neobişnuit(aşa am auzit), dar şefii din filmul ăsta sunt chiar prea exageraţi şi nu cred că cineva e chiar atât de rău în realitate.

Personajele principale sunt Nick(Jason Bateman), Dale(Charlie Day) şi Kurt(Jason Sudeikis). Fiecare dintre ei este un angajat care are probleme cu şeful lui. Din păcate, mie mi-au fost foarte antipatici, mai ales Dale când deschidea gura cu vocea aia enervanta îmi venea să bag mâna prin ecran şi să îi plasez un pumn fix în rânjetul ăla greţos. Singurul care mi-a plăcut e Jason Bateman pentru că am o anumită afinitate pentru el. Dacă aş fi avut un frate mai mare, mi-aş fi dorit să fie ca el. Nu mă întrebaţi de ce.

Acum ajungem la partea cea mai trasă de păr: şefii. Şeful lui Nick e Dave Harken(Kevin Spacey), un tip fără scrupule care îl munceşte pe Nick luni în şir cu promisiunea că îl va face vicepreşedinte, ca apoi să ocupe chiar el postul respectiv. Din cauza lui, Nick nu e lângă "buni-buni" a lui pe patul de moarte.

Dacă Kevin Spacey e măcar credibil în rolul Harken(la urma urmei, tipul chiar e un actor bun), bietul Colin Farrell o dă în bară rău de tot cu rolul lui Bobby Pellitt, fiul şefului lui Kurt. După moartea şefului, el preia afacerea şi e preocupat doar de chefuri cu fetiţe şi droguri.

Şefa lui Dale, e medicul Julia Harris(Jennifer Aniston), cel mai aberant personaj din film. Ea îl găseşte pe Dale atât de irezistibil încât vrea neapărat să facă sex cu el şi îl hărţuieşte sexual constant. Da, sigur. Eu nu l-aş fi vrut pe Dale nici oferit împreună cu o jumătate de milion de dolari. Mă rog.

Cei trei prieteni apelează la ajutorul unui tip dubios, Motherfucker Jones(Jamie Foxx) ca să le omoare şefii. Însă tipul nu vrea să se bage şi le propune să îşi omoare reciproc şefii ca să nu îi bănuiască poliţia. Prin urmare, băieţii se apucă să îşi urmărească şefii ca să le descopere tabieturile. urmează mai multe scene plictisitoare, cum ajung ei în locuinţele lor şi aşa mai departe.

Dacă totuşi vreţi să-l vedeţi, nu vă stric "surpriza" finalului. Totuşi, luaţi-o ca pe un sfat prietenesc: filmul ăsta nu merită un bilet la cinema din punctul meu de vedere.

http://www.youtube.com/watch?v=YnzIA-yu268

Comentarii

 1. Jennifer Aniston era nimfonana, deci s-ar fi culcat cu oricine, inclusiv Dale (care era in fiecare zi la servici, deci foarte comod pentru ea).
  Intr-adevar, vocea lui Dale a fost complet enervanta, dar filmul a fost destul de entertaining. Eu nu vad nicio parte atat de "trasa de par", e doar o comedie, toate sunt sf-istice, in general. Pacat ca nu te-a facut sa razi, poate erai intr-o stare mai aiurea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Posibil, nu zic nu. cred ca mie mi-e dor de comediile alea in care se pune accentul pe replici amuzante, pe poante bune si mai putin pe comicul de situatie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bine ca ne-ai spus ca nu e cine stie ce, chiar vroiam sa merg sa-l vad, asa caut altceva :P
  PS: ai o leapsa la mine pe blog :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…