Treceți la conținutul principal

Eu sunt numărul patru de Pittacus LoreNu m-am putut abţine şi am dat gata şi această carte pentru că nu pot să nu citesc atunci când primesc cărţi noi. Sub pseudonimul Pittacus Lore se ascund de fapt doi autori, James Frey şi Jobie Hughes. Am vrut să citesc cartea după ce am văzut filmul şi auzisem că e ceva mai bună.

Ei bine, nu aş spune că e neapărat mai bună, doar că filmul omite sau modifică unele părţi destul de importante. De exemplu, în carte aflăm mult mai multe lucruri despre planeta Lorien, despra familia Numărului Patru şi despre legătura specială dintre el şi gardianul său. De asemenea, Matt, fostul lui iubit al lui Sarah nu e chiar atât de ticălos ca în film şi chiar îi ajută destul de mult în lupta lor cu bestiile. Iar fetei care e Numărul Şase i s-a acordat mai multă importanţă în film, deşi apariţia ei în carte e mică. La fel şi Sam, prietenul tocilar al Numărului Patru nu participă la bătătlia finală decât abia spre sfârşit.

În rest, mi s-a părut că cei doi autori scriu cam lacunar. Ştiu că bărbaţii scriu foarte rar "la feeling" la fel de bine ca femeile, însă aveam ceva mai multe aşteptări.

Cartea a fost o lectură plăcută şi dacă sunteţi fani fantasy probabil că vă va plăcea şi vouă şi merită pentru detaliile pe care nu le aflăm din film.

Eu am prins o promoţie la Nemira cu cărţi reduse la 50%, aşa că am plătit 25 de lei pe ea. În mod normal costă 50 de lei. Probabil şi pentru că e hard cover şi pe hârtie de calitate.Dacă nu ţineţi la aspectul cărţilor, mai bine aşteptaţi să o prindeţi la promoţie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…