Treceți la conținutul principal

Eu sunt numărul patru de Pittacus LoreNu m-am putut abţine şi am dat gata şi această carte pentru că nu pot să nu citesc atunci când primesc cărţi noi. Sub pseudonimul Pittacus Lore se ascund de fapt doi autori, James Frey şi Jobie Hughes. Am vrut să citesc cartea după ce am văzut filmul şi auzisem că e ceva mai bună.

Ei bine, nu aş spune că e neapărat mai bună, doar că filmul omite sau modifică unele părţi destul de importante. De exemplu, în carte aflăm mult mai multe lucruri despre planeta Lorien, despra familia Numărului Patru şi despre legătura specială dintre el şi gardianul său. De asemenea, Matt, fostul lui iubit al lui Sarah nu e chiar atât de ticălos ca în film şi chiar îi ajută destul de mult în lupta lor cu bestiile. Iar fetei care e Numărul Şase i s-a acordat mai multă importanţă în film, deşi apariţia ei în carte e mică. La fel şi Sam, prietenul tocilar al Numărului Patru nu participă la bătătlia finală decât abia spre sfârşit.

În rest, mi s-a părut că cei doi autori scriu cam lacunar. Ştiu că bărbaţii scriu foarte rar "la feeling" la fel de bine ca femeile, însă aveam ceva mai multe aşteptări.

Cartea a fost o lectură plăcută şi dacă sunteţi fani fantasy probabil că vă va plăcea şi vouă şi merită pentru detaliile pe care nu le aflăm din film.

Eu am prins o promoţie la Nemira cu cărţi reduse la 50%, aşa că am plătit 25 de lei pe ea. În mod normal costă 50 de lei. Probabil şi pentru că e hard cover şi pe hârtie de calitate.Dacă nu ţineţi la aspectul cărţilor, mai bine aşteptaţi să o prindeţi la promoţie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…