Treceți la conținutul principal

Aproape căsătoriţi de Jane Costello


Anul apariţiei: 2011
Editura: Litera
Colecţia: Lira
Titlu original: The Nearly-Weds
Preţ: 12 lei
Număr pagini: 382
Săptămâna aceasta este săracă în postări, deoarece sunt încă în concediu şi am avut de lucru pe acasă. Ne-am schimbat mobila din camera de zi şi asta a însemnat să împachetez toate lucrurile, să le înghesui în dormitor, să caut mobilă, să o scot pe cea veche, să o aranjez pe cea nouă(tata, fără tine nu făceam nimic), plus că m-am întors de la Praid cu o răceală care s-a agravat tot mai tare şi de-abia acum dau oarece semne de revenire.

Săptămâna trecută, înainte să plec, mi-am cumpărat revista Joy cu cartea Aproape căsătoriţi. Ştiţi deja cât de mult îmi plac cărţile de acest gen,aşa că am citit-o în vacanţă.

Nu prea este nimic de spus, pot doar să vă spun că este o carte care se încadrează în categora chicklit, cu umor şi multe momente haioase. Totul pleacă de la situaţia clasică: el şi ea nu se prea plac şi ajung împreună forţaţi de circumstanţe.

Zoe este o educatoare din Marea britanie părăsită de logodnic la altar. La propriu. pentru a o lua de la zero, acceptă o slujbă de bonă în SUA şi îi este repartizată lui Ryan, un tânăr văduv obsedat de muncă, morocănos şi egoist. Singurul lucru acre o reţine pe Zoe sunt cei doi copii ai lui Ryan, de care se ataşează foarte repede. Alături de ei şi de prietenele bone pe care şi le face, Zoe începe să se vindece după suferinţa cauzată de logodnicul ei.

Păcat că nu mai apar şi alte cărţi de acest gen cu revista Joy, chiar mi-ar fi plăcut mai multe. Cartea a apărut la editura Litera.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…