Treceți la conținutul principal

Green Lantern(2011)M-am uitat mai mult pentru Ryan Reynolds. A fost un film ok, nu l-aş desfiinţa categoric, cum am văzut în alte recenzii şi nici nu mă dă spate. Are efecte speciale destul de mişto şi vorba aia, eu nici măcar nu l-am văzut în 3D. oricum, toate acele proiecţii verzi ale lanternei au fost fain realizate. Mai multe, nu prea pot să spun, pentru că, pentru mine, filmele cu supereroi sunt cam toate la fel: tip banal devine supererou în costum mulat şi câştigă inima fetei după ce ce bate cu un nene rău. Poate doar despre Batman(unele filme) am altă părere.

În fine, revenim. Ryan Reynolds este Lanterna Verde(în engleză parcă nu sună atât de ciudat) aka Hal, un pilot obsedat de accidentul prin care şi-a pierdut viaţa tatăl său. Într-o seară, găseşte un extraterestru care se prăbuşise cu nava lui şi primeşte de la el un inel verde şi o lanternă. Extraterestrul îi spune că inelul l-a ales să fie o Lanternă Verde, adică un apărător al constelaţiilor de tot ceea ce înseamnă rău. Lanternele Verzi ăşi folosesc inele pentru a proiecta cu ajutorul energiei date de voinţă tot ce le trece prin minte. Pentru a fi o Lanternă Verde, prima condiţie este să fii neînfricat, ori lui Hal îi e teamă să nu moară ca şi tatăl lui, deşi n-ar recunoaşte aşa ceva niciodată.

Între timp, are probleme la serviciu şi este muştruluit de fiica şefului, Carol(Blake Lively), care mai este şi fosta lui iubită totodată. Însă Hal nu este singurul cu puteri supranaturale. În timp ce efectua autopsia extraterestrului, un doctor complexat de tatăl său, Hector(Peter Sarsgaard) este infectat cu un virus extraterestru care se hrăneşte cu frică. Şi astfel, doctorul devine nenea rău cu care se va lupta Hal.

În cele din urmă, a fost un film ok, nu m-a dat pe spate şi nici nu mi-a displăcut. Îl recomand fanilor de filme cu supereroi. Şi fanelor lui Ryan. Fetelor, sunt unele scene în care aveţi ce vedea! Plus Blake, care e drăguţă şi brunetă. :)

http://www.youtube.com/watch?v=8NWGl_A3b60

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…