Treceți la conținutul principal

Gossip Girl.Nu mă uita!Ca parte din lecturile mele de vacanţă, deja am dat gata volumul 11(dacă am numărat bine) din seria Gossip Girl. Cartea nu e nici mai bună, nici mai proastă decât restul, aşa că a fost ok. Pentru cei care nu ştiu, sunt aceleaşi personaje, dar acţiunea diferă de cea din film. Am impresia că studiourile mai degrabă au cumpărat drepturile de a folosi personajele lui Cecily Von Ziegesar în scenariul lor.

Foarte pe scurt, ce se întâmplă în acest volum. Dan şi Vanessa s-au trezit colegi de apartament, deşi nu mai au o relaxie. Şi Dan îşi pune la îndoială orientarea sexuală după ce s-a sărutat cu un tip, fiind beat. Mai apare şi maică-sa pe care n-o mai văzuse de mult timp, bucuroasă tare că are un fiu gay. Sora lui, Jenny, e tot în vacanţă în Europa, aşa că n-avem veşti de la ea.

Nate şi Blair se întorc din vacanţa lor pe mare mai îndrăgostiţi ca niciodată, sub ochii Serenei, care e foarte rănită pentru că e convinsă că Nate nu simte nimic pentru ea. Ea nu ştie că Nate n-a primit scrisoarea ei de dragoste, pentru că a rupt-o Blair. Blair e dispusă să-şi ierte prietena şi visează doar la clipele în care ea, Nate şi Serena vor pleca la aceeaşi facultate. Ce nu ştie ea, este faptul că Nate nu şi-a luat diploma de absolvire a liceului, aşa că trebuie să repete ultimul an. În plus, mama ei şi tatăl ei vitreg vor să se mute ca să o crească pe micuţa Yale într-un mediu mai bun.

Cam asta a fost. Enjoy!

A, cartea a apărut la editura Nemira.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…