Treceți la conținutul principal

Frumuseţe la minut de Rona Berg


Anul apariţiei: 2011
Editura: Litera
Colecţia: a apărut cu revista Unica
Titlu original: Fast Beauty: 1000 Quick Fixes
Preţ: 15 lei
Număr pagini: 294
Astăzi a apărut revista Unica cu o carte cadou care chiar mi se pare că merită achiziţionată: Frumuseţe la minut. Aici găsim tot felul de trucuri şi sfaturi în materie de frumuseţe, machiaj şi chiar şi sănătate. Soluţiile propuse nici măcar nu sunt costisitoare, majoritatea lor având la bază produse naturale pe care le găsim în frigider sau în cămară. Desigur, multe sunt lucruri cunoscute, care se mai găsesc pe net, că doar de-aia există "sfântul Google", dar eu am observat că am ţinerea de  minte a unei găini, adică uit de la mână până la gură. Aveam la un moment dat câteva folii de plastic puse într-un dosar cu pagini rupte din reviste(nu fac colecţii) cu tot felul de sfaturi şi trucuri. Dura prea mult să găsesc ceva atunci când căutam, aşa că renunţam şi am aruncat toate foile până la urmă. Cărticica asta e foarte bună pentru că însumează multe lucruri, pe capitole, are şi un index la spate ca să găseşti ceva cu uşurinţă şi are şi format mic(mai mic decât revistele mici), aşa că poţi să o iei cu tine şi în vacanţă fără să îţi îngreuneze bagajul.

Vă scriu cuprinsul, ca să vă faceţi o idee:

Partea I: Reţete pentru frumuseţe

1. Dulăpiorul cu cosmetice. Lucruri care nu trebuie să îţi lipsească

2. Tehnici pentru machiajul în viteză

3. Dezastre de frumuseţe

Partea a II-a :Probleme hormonale

4. Copii şi adolescenţii

5. Sarcină şi postpartum

6. Menopauză şi îmbătrânire

Partea a III-a : Lumea de afară

7. Controlul climei

8. Stresul şi medicamentele

Partea a IV-a : În mişcare

9. Călătoriile

10. Sporturile şi sala de gimnastică

11. Familia ta

Partea a V-a : Produse inteligente

12. Produse cosmetice

13. Raftul cu produse cosmetice naturale

Despre autoare: Rona Berg a fost redactor de frumuseţe pentru The New York Times Magazine şi director editorial la Elle. Scrie pentru Vogue, InStyle şi Cosmopolitan.

Cartea a apărut la editura Litera. Încă nu apare şi la ei pe site, însă şi The Look Book(pe care am ratat-o : ( )a apărut abia ceva mai târziu la preţul normal de vânzare.

Revista Unica cu carte costă 14.9 lei.

Comentarii

  1. Si eu am luat-o, n-am apucat sa citesc decat vreo 5-6 pagini, dar mi se pare interesanta. Sper sa ne fie utila!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar suna bine cartea asta, ty de info

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…