Treceți la conținutul principal

Bridesmaids(2011)Nu mai reţin exact ce film căutasem pe imdb, my Holy Bible când e vorba de filme şi la recomandări mi-a apărut acest film. Am văzut trailerul, comedie cu gagici, bun zic, un chickflick numai potrivit pentru o noapte toridă de iulie în care n-am somn(apropo, vecinilor de joc, îmi cer scuze dacă aţi auzit zgomote ciudate pe la 2 dimineaţa atunci când am scăpat mobilul pe parchet, urmat de o carte şi de un pahar care s-a făcut ţăndări).

Zicea lumea că Bridesmaids e varianta fetelor pentru The Hangover. Eu spun că nici pe departe, poate doar faptul că acţiunea se petrece în jurul unei nunţi. Personajul principal este Annie(Kristen Wiig), un fel de Bridget Jones în variantă şi mai disperată. Annie a dat chix cu mica ei patiserie şi acum are un job anost, iubitul ei nu se consideră iubitul ei, ci mai degrabă un fel de fuck buddy care o expediază acasă după ce fac sex, iar prietena ei cea mai bună din copilărie, Lilian(Maya Rudolph) îşi anunţă logodna. Evident, Annie va fi domnişoara ei de onoare, sarcină pe care tipa o acceptă cu multă plăcere. Asta până să intre pe fir Helen(Rose Byrne), noua prietenă a lui Lilian, care vrea să îi monopolizeze acesteia întreaga atenşie şi să o înlăture pe Annie. După o ieşire eşuată la restaurant propusă de Annie, gaşca de domnişoare de onoare compusă din Rita(casnică frustrată), Becca(proaspăt căsătorită şi naivă) şi Megan(femeia-bărbat) ia drumul Las Vegasului pentru petrecerea burlăciţelor. Care petrecere este sortită eşecului din cauza animozităţii crescânde dintre Annie şi Helen.

În paralel, Annie are o scurtă aventură cu Nathan, un poliţist simpatic, căruia îi dă cu piciorul din cauză că ea are impresia că toţi bărbaţii o vor trata la fel ca foştii ei iubiţi, adică o vor folosi numai pentru sex.

Filmul are şi părţi bune, şi părţi rele. Mi-a plăcut de Kristen Wiig, care cred că se află la primul ei rol principal mai important(parcă mi-e cunoscută figura ei din alte filme) pentru că reuşeşte să treacă prin toate stările lui Annie, de la nevrotică la zen, fără să pară exagerată. Au fost şi ceva scene amuzante: mireasa căcăcioasă(scuze, chiar nu ştiu cum altfel să mă exprim în acest caz), scena de sex dintre Annie şi (ne)iubitul ei de la început sau scena în care Annie s-a îmbătat în avion spre Las Vegas, însă au fost şi ceva scene aiurea, care am avut impresia că nu prea se legau de restul acţiunii, cum ar fi scena în care Annie distruge decorul de la petrecere pentru că se ceartă cu Lilian. Cu toate acestea, e o comedie ok, bună de vizionat împreună cu fetele.

http://www.youtube.com/watch?v=nrRd2QSsGc4

Comentarii

  1. [...] eu mai departe, către Simona, Cristina, Adriana, Anca, Diana, Hapi, Miss S, Oana, Roscata, Zozo, Oana Antipa, Ana (şi oricine mai doreşte, anunţaţi-mă printr-un comentariu şi vă adaug link-ul), cu [...]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…