Treceți la conținutul principal

Water for Elephants(2011)Încă unul dintre filmele pe care eram hotărâtă să le evit şi pe urmă am văzut că aproape toată lumea a fost să-l vadă şi în general a primit recenzii pozitive. Aşa că hop şi eu în rândul lumii.

Pe mine filmul m-a lăsat rece. Este genul de film pe care l-am urmărit cu plăcere, însă nu l-aş mai revedea de bună voie, doar din plictiseală când o mai fi pe la tv. Subiectul este unul bun pentru o mega-producţie hollywoodiană pentru că a necesitat o mulţime de figuranţi, de animale dresate, de costume şi decoruri, iar atunci când vezi un film care te introduce într-o altă lume succesul e garantat.

Robert Pattinson este Jacob, un tânăr rămas orfan, care renunţă la facultatea de medicină veterinară şi se alătură în mod accidental unei trupe de circari. August(Christoph Waltz) este "the big boss", un om crud şi iute de mânie care este însurat cu Marlena(Reese Witherspoon), o dresoare de animale. Acţiunea se petrece în vremea crizei financiare din anii '30, aşa că nici circul nu o ducea prea bine. Pentru a creşte numărul de vânzări de bilete, August o cumpără pe Rosie, o femelă elefant şi îi trasează sarcina de a o dresa lui Jacob, doar nu degeaba e veterinarul lor.

Cum personalitatea lui August oricum e foarte dificilă şi colerică, Jacob mai pune şi alte paie pe foc în momentul în care se îndrăgosteşte de Marlena.

Mi-a plăcut modul în care s-a transpus lumea circului în film, cel puţin pe mine mereu m-au atras iluziile, trucurile şi munca depusă care se află în spatele spectacolelor de acest gen. Mi-a plăcut foarte mult  Christoph Waltz, este un villain foarte bun. Mi-a plăcut până şi Rob, pentru că poate să joace şi altceva decât vampirul torturat.

Nu mi-a plăcut chimia dintre Rob şi Reese pentru că mi s-a părut practic inexistentă.Când a apărut filmul, citeam în presă ba că s-au înţeleg de minune, ba că se urăsc. Tind să cred că adevărul e pe undeva la mijloc. Cu siguranţă n-a fost nu ştiu ce scânteie între ei, pentru că nu se vede nimic.

Nu mi-a plăcut faptul că am aflat că elefănţica Tai a fost dresată să facă toate acele trucuri prin tot felul de metode crude. Nu e vian producătorilor aici, că nu ei au chinuit-o, dar oricum...Să mai menţionez că mi-au dat lacrimile la scena în care August o bate cu cruzime pe Rosie?

În concluzie, este un film ok, dar dacă o să mă întrebaţi peste vreo săptămână cum le cheamă pe personaje sau să vă povestesc filmul,probabil că n-o să mai ţin minte pentru că nu m-a impresionat cu nimic.

http://www.youtube.com/watch?v=_6b2XhXkPpg

Comentarii

  1. cand vreau sa ma uit la un film, intru la tine :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Asta e bine. Cred ca mi-am gasit "nisa" ca sa spun asa. Sunt un couch potato veritabil, asa ca am mult timp sa ma uit la filme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici pe mine nu m-a impresionat filmul, desi multa lumea a fost entuziasmata, cum ai zis si tu nu am vazut atractie intre personajele principale, nu mi se pare Reese o alegere prea fericita pentru rol, mi s-a parut un film superficial, dar nu prin povestea in sine ci prin prestatia actorilor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…