Treceți la conținutul principal

The Hangover Part IIDa,da, las' că ştiţi voi cum de l-am văzut deja(adică ieri), Ce să fac dacă eram foarte nerăbdătoare? Şi eu, şi soţul. Bun, este una dintre cele mai bune comedii ale anului serios. Este repetitivă, ceea ce poate fi şi o calitate şi un defect. O calitate dacă v-a plăcut mult prima parte şi atunci vă aşteptaţi la aşa ceva şi vă bucuraţi şi un defect dacă vă doreaţi un cu totul şi cu totul alt scenariu. Ei, mahmureala nr 2 este exact ca cea din nr 1, doar că schimbăm Las Vegasul cu Thailanda.

Cei 3 muşchetari ai noştri(nu-l punem la socoteală pe Doug, care nici în această parte nu prea apare): Phil, Stu şi Alan o fac lată în Thailanda la petrecerea de burlac a lui Stu, cu toate că părea ceva complet nevinovat să bei o bere la un foc de tabără pe plajă. De data aceasta, Doug nu mai este pierdut, în schimb rămâne la hotel să îi acopere pe băieţi cât timp îl caută pe Teddy, viitorul cumnat al lui Stu. Pe care, evident l-au pierdut pe undeva. Apar iar mafioţi în schemă, iar urmăriri ca în filme, iar face Stu o boacănă(tatuaj în loc de dinte scos) şi nu lipseşte nici simpaticul Mr Chow(Ken Leong).

Mie nu mi-a părut deloc rău că am văzut filmul şi o să aştept şi partea a 3-a care cică se va petrece la Amsterdam. Oare cine se mai însoară atunci, Alan??? :D Oricum, chimia dintre cei trei actori: Bradley Cooper, Zach Galifianakis şi Ed Helms este parcă din ce în ce mai bună şi de aceea sunt atât de simpatici.

P.S.: Faină faza din cafenea la început când Stu zice că nu vrea petrecerea burlacilor şi Phil începe să înjure de mama focului după care îşi ia fetiţa care stătea într-un scaun pentru maşină roz şi zice ceva de genul "hai cu tata".

http://www.youtube.com/watch?v=ohF5ZO_zOYU

Comentarii

  1. deci asa zici, ca e fain...dar totusi cand a fost premiera?

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi parca zilele astea. In SUA saptamana trecuta. Eu am vazut varianta nasoala, filmata in cinematograf cu camera :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…