Treceți la conținutul principal

The Roommate(2011)Peste acest film am dat cu totul  întâmplător şi l-am vizionat mai mult pentru că eram cam plictisită şi nu aveam ce să fac. A fost ok, dacă nu ai aşteptări prea mari. Mi se pare o copie după filmul acela cu Bridget Fonda în care îşi împarte apartamentul cu o fată care devine obsedată de ea, se îmbracă la fel şi vrea să îi fure iubitul. Cam asta e acţiunea din The Roommate, mai puţin partea cu furatul iubitului.

Povestea noastră se petrece la un campus universitar. Frumuşica Sara(Minka Kelly), pasionată de modă trebuie să îşi împartă camera cu Rebecca(Leighton Meester). Rebecca e mai timidă şi introvertită, dar prinde drag de Sara şi o consideră cea mai bună prietenă a ei. Această relaţie de prietenie devine practic o obsesie pentru Rebecca şi încearcă să îi îndepărteze din viaţa Sarei pe tot cei care i-ar putea fura afecţiunea ei.

Filmul este mai mult o reuniune de actori din generaţia tânără de la Hollywood e care îi cunoaştem deja din seriale sau din roluri în filme ceva mai importante şi probabil că asta s-a urmărit: atragerea fanilor acestora pentru că povestea e slăbuţă. De ce? Pentru că e rea previzibilă. N-a existat un singur moment în care să mă întreb ce se va întâmpla în continuare.

Minka Kelly e o prezenţă plăcută, fresh şi îmi place de ea. Numele îmi suna cunoscut,deşi nu cred că am mai  văzut-o până acum. Ba parcă a avut un rolişor în Just Go With It. In fine. Leighton Meester o ştiţi, e Blair din Gossip Girl. Nu ştiu ce are fata şi nu-mi place. degeaba o laudă toate revistele că se îmbracă bine şi aşa mai departe, că mie mi se pare că n-o ajută faţa să iasă din banalitate. No offense pentru fanii ei, dar dacă aş slăbi cu vreo 10 kg pun pariu că arăt mai bine ca ea. Cam Gigandet îl interpretează pe Stehen, iubitul Sarei şi îl ştiţi drept vampirul James din Twilight. Tot din lumea vampirilor vin şi Nina Dobrev şi Katerina Graham, starurile din Jurnalele vampirilor. Katerina are ceva mai mult screen time, pe când Nina apare într-o singură scenă, drept fata de care fusese obsedată Rebecca în liceu.Acestei distribuţii de tinerei i se alătură Billy Zane în rolul afemeiatului profesor Roberts.

Ca să nu mai bat apa în piă, aţi văzut cât am scris despre film şi cât despre distribuţie. Deci, dacă sunteţi fanii lui Leighton, ai lu Cam sau ai fetelor din Jurnalele vampirilor merită văzut filmul pentru ei. Dacă nu, probabil că o să şi adormiţi încercând să urmăriţi "acţiunea".

http://www.youtube.com/watch?v=iVry4ijuUvo

Comentarii

 1. Eu am asteptat filmul asta cateva luni bune ca sa apara si la noi.
  I se facuse f.multa reclama in STate si eram extrem de curioasa, abia asteptam sa-l vad.
  Dupa ce l-am vazut mi s-a parut extrem de slabut, in comparatie cu asteptarile mele.
  Numai stereotipuri, scenariu banal si nici macar actorii celebri(si frumosi) nu au avut ce sa faca, filmul e mediocru.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau si eu sa vad filmul,dar mai mult din cauza distributiei.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…