Treceți la conținutul principal

The Lincoln Lawyer(2011)Ce e cu abundenţa asta de filme la mine pe blog?Păi ce să fie, în fiecare seară înainte de culcare, fie mă uit la serialele mele preferate când apar, fie la un film, că m-am săturat de veşnicele reluări de la televizor. Cum la capitolul seriale urmăresc doar 3, am multe seri libere. Apropo de asta, am de gând să fac un proiect interesant, o să iau la rând serialele difuzate momentan, o să urmăresc primele 5 episoade, vă spun ce părere am şi poate aşa vă dau idei pentru la vară, că tot vor intra aproape toate în vacanţă şi rămânem fără nimic de urmărit. O să încep de săptămâna viitoare.

Revenind la filmul nostru, trebuie să spun că a avut părţi care mi-au plăcut şi părţi mai puţin bune. Matthew McConaughey îl joacă pe Mick Haller, un avocat de top, fără scrupule care îşi scapă clienţii de acuzaţii dacă primeşte un onorariu generos. Într-o zi, este contactat să îl reprezinte pe tânărul Louis Roulet(Ryan Phillippe), care este acuzat că a violat şi bătut o prostituată. Băiatul provine dintr-o familie înstărită şi se jurcă că e nevinovat, că fata i-a făcut o înscenare  pentru a-l stoarce de bani. Haller îmcepe să se întrebe dacă nu are primul client nevinovat din întreaga lui carieră şi se pune pe treabă să afle tot ce se poate despre fată, depre Roulet şi despre un misterios bărbat aflat şi el la bar în noaptea în care fata şi Roulet s-au cuplat. Este ajutat în demersul lui de un vechi prieten, Frank Levin(William H. Macy), un fost poliţist, acum detectiv particular şi de fosta lui soţie, Maggie(Marisa Tomei), procuroare cu care se află în relaţii amiabile.

Nu pot să vă spun cum decurge cazul mai departe, că aş strica toată plăcerea celor care îl vor viziona,însă partea care mi-a plăcut este faptul că Matthew face un rol de excepţie, trece de la stări de "eu mi-s cel mai şmecher din oraş" la "am pus-o rău de tot". Nu mi-a plăcut şi Phillippe, mai bine zis personajul lui. După părerea mea, intenţiile sale sunt trădate îmcă de la primele conversaţii cu Haller şi prea ni se dă mură în gură că ceva nu e în ordine.

În rest, numai de bine în legătură cu acest film, în special pentru cei cărora le plac intrigile din sala de judecată(aţi fi surprinşi câte filme se bazează pe derularea unui proces).

P.S. Filmul se bazează pe un roman scris de Michael Connelly.

http://www.youtube.com/watch?v=xU4ReVEemN0

Comentarii

  1. Doi dintre actorii mei preferati in acelasi film! Trebuie sa il urmaresc!
    Abea astept noul proiect! Eu sunt innebunita dupa seriale,sunt curioasa ce seriale o sa urmaresti!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…