Treceți la conținutul principal

Rio(2011)Nu se poate să ratez eu un film de animaţie şi am văzut că Rio a fost primit destul de bine, aşa că am vrut să îi acord şi eu o şansă. Îmi pare rău să o spun, dar nu prea mi-a plăcut. În timp ce unele filme sunt făcute şi pentru amuzamentul adulţilor, Rio se adresează în mod special copiilor. Nici o glumiţă cu dublu înţeles, nici o situaţie mai jenantă, doar multă culoare(recunosc că arată bine animaţia) şi personaje simpatice, însă cam plictisitoare.

Personajul principal este papagalul Blu, care a fost furat de mic din junglă şi ajunge în mâinile unei fetiţe, Linda, care îl adoră din prima clipă. Trec 15 ani, în care Blu şi Linda locuiesc împreună după mica lor rutină. Sunt tulburaţi de apariţia unui cercetător, care îi spune Lindei că în afară de Blu, mai există o singură femelă din specia de papagal albastru, aşa că pentru a nu dispărea specia, ar trebui să accepte ca Blu să meargă în Brazilia, la Rio să o cunoască pe "domnişoară". Blu şi Linda sosesc în Rio, dar Jewel(voce: Anne Hatthaway) nu este prea încântată de el, pentru că e pea domesticit şi nici măcar nu ştie să zboare.

Fiind nişte exemplare valoroase de păsări, Blu şi Jewel sunt furaţi de un traficant, iar Linda şi Tulio(cercetătorul) pornesc în căutarea lor, tocmai în timpul carnavalului din Rio. Blu şi Jewel sunt ajutaţi de Nico(Jamie Foxx) şi Pedro(Will I Am), alte păsări întâlnite în peripeţiile lor.

Din punct de vedere vizual, fain film. Între timp, mi-am făcut de lucru şi cu nişte reviste, pentru că m-am cam plictisit. Recomandat mai mult pentru copii.

http://www.youtube.com/watch?v=V6Go7U2IK34

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…