Treceți la conținutul principal

Rio(2011)Nu se poate să ratez eu un film de animaţie şi am văzut că Rio a fost primit destul de bine, aşa că am vrut să îi acord şi eu o şansă. Îmi pare rău să o spun, dar nu prea mi-a plăcut. În timp ce unele filme sunt făcute şi pentru amuzamentul adulţilor, Rio se adresează în mod special copiilor. Nici o glumiţă cu dublu înţeles, nici o situaţie mai jenantă, doar multă culoare(recunosc că arată bine animaţia) şi personaje simpatice, însă cam plictisitoare.

Personajul principal este papagalul Blu, care a fost furat de mic din junglă şi ajunge în mâinile unei fetiţe, Linda, care îl adoră din prima clipă. Trec 15 ani, în care Blu şi Linda locuiesc împreună după mica lor rutină. Sunt tulburaţi de apariţia unui cercetător, care îi spune Lindei că în afară de Blu, mai există o singură femelă din specia de papagal albastru, aşa că pentru a nu dispărea specia, ar trebui să accepte ca Blu să meargă în Brazilia, la Rio să o cunoască pe "domnişoară". Blu şi Linda sosesc în Rio, dar Jewel(voce: Anne Hatthaway) nu este prea încântată de el, pentru că e pea domesticit şi nici măcar nu ştie să zboare.

Fiind nişte exemplare valoroase de păsări, Blu şi Jewel sunt furaţi de un traficant, iar Linda şi Tulio(cercetătorul) pornesc în căutarea lor, tocmai în timpul carnavalului din Rio. Blu şi Jewel sunt ajutaţi de Nico(Jamie Foxx) şi Pedro(Will I Am), alte păsări întâlnite în peripeţiile lor.

Din punct de vedere vizual, fain film. Între timp, mi-am făcut de lucru şi cu nişte reviste, pentru că m-am cam plictisit. Recomandat mai mult pentru copii.

http://www.youtube.com/watch?v=V6Go7U2IK34

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…