Treceți la conținutul principal

Poveştile Beau Monde


Anul apariţiei: 2008
Editura: Tritonic
Colecţia: -
Preţ: 7 lei de pe elefant.ro
Număr pagini: 286
Din cauza faptului că mai am puţin şi bat pe cineva(n-am sac de box) şi din cauză că n-am avut concediu de aproape 2 ani de zile(!) cred că o iau razna. Nu mă pot concentra, nu pot să mă mai uit la un film fără să mă trezesc că mă apuc de curăţat nişte cartofi, nu pot să citesc ceva mai "greu" decât o revistă, aşa că în acest weekend m-am relaxat cu ceva tipic girlie: fashion. Adică modă,frate, să nu fiu eu aia mai englezoaică decât Kate(ex-Middleton, desigur).

Cartea aceasta a apărut acum vreo 3 ani şi atunci nu prea i-am acordat importanţă. Am văzut-o recent la o promoţie pe librăria mea online preferată, elefant.ro , la preţul de doar 6.5 lei. Aşa că mi-am zis că de ce nu? Mă aşteptam să fie o cărţulie subţire, în schimb am primit o cartea groasă, de vreo 300 şi ceva de pagini, cu hard cover, ce mai, frumos, păcat că are prea puţine ilustraţii şi alea sunt puse la sfârşit.

Radiana Bratu şi Monica Neagu, ambele redactori la Beau Monde(nu ştiu dacă mai lucrează şi acum, că nu prea sunt atentă atunci când cumpăr revistele la redactori) sunt cele care au strâns informaţii despre cei mai cunoscuţi şi influenţi creatori de modă, despre principalele curente din modă, despre piesele care au devenit clasice, despre fotografi şi modele, deci practic câte puţin din tot acel amalgam care înseamnă modă.

Mi-a plăcut, este o lectură foarte plăcută pentru pasionatele de modă. Probabil că am găsi acele informaţii şi pe wikipedia, dar na, mie îmi place întotdeauna "ambalajul", indiferent despre ce este vorba, aşa că îmi place să am toate aceste informaţii frumos, într-un volum. Şi în plus, unele persoane nici nu mi-ar fi trecut prin cap să le caut şi aşa am aflat câte ceva despre ele. Aveam impresia mereu că Elie Saab e femeie :D . Acum am aflat că nu e.

A fost o ofertă super, se mai găseşte încă pe site şi observ că la editura Tritonic, unde a apărut costă 40 de lei, la reducere!Ei, 40 de lei n-aş da pe ea, dar până în 10 da. Aşa că dacă o vreţi şi voi, profitaţi până mai găsiţi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…