Treceți la conținutul principal

Poveştile Beau Monde


Anul apariţiei: 2008
Editura: Tritonic
Colecţia: -
Preţ: 7 lei de pe elefant.ro
Număr pagini: 286
Din cauza faptului că mai am puţin şi bat pe cineva(n-am sac de box) şi din cauză că n-am avut concediu de aproape 2 ani de zile(!) cred că o iau razna. Nu mă pot concentra, nu pot să mă mai uit la un film fără să mă trezesc că mă apuc de curăţat nişte cartofi, nu pot să citesc ceva mai "greu" decât o revistă, aşa că în acest weekend m-am relaxat cu ceva tipic girlie: fashion. Adică modă,frate, să nu fiu eu aia mai englezoaică decât Kate(ex-Middleton, desigur).

Cartea aceasta a apărut acum vreo 3 ani şi atunci nu prea i-am acordat importanţă. Am văzut-o recent la o promoţie pe librăria mea online preferată, elefant.ro , la preţul de doar 6.5 lei. Aşa că mi-am zis că de ce nu? Mă aşteptam să fie o cărţulie subţire, în schimb am primit o cartea groasă, de vreo 300 şi ceva de pagini, cu hard cover, ce mai, frumos, păcat că are prea puţine ilustraţii şi alea sunt puse la sfârşit.

Radiana Bratu şi Monica Neagu, ambele redactori la Beau Monde(nu ştiu dacă mai lucrează şi acum, că nu prea sunt atentă atunci când cumpăr revistele la redactori) sunt cele care au strâns informaţii despre cei mai cunoscuţi şi influenţi creatori de modă, despre principalele curente din modă, despre piesele care au devenit clasice, despre fotografi şi modele, deci practic câte puţin din tot acel amalgam care înseamnă modă.

Mi-a plăcut, este o lectură foarte plăcută pentru pasionatele de modă. Probabil că am găsi acele informaţii şi pe wikipedia, dar na, mie îmi place întotdeauna "ambalajul", indiferent despre ce este vorba, aşa că îmi place să am toate aceste informaţii frumos, într-un volum. Şi în plus, unele persoane nici nu mi-ar fi trecut prin cap să le caut şi aşa am aflat câte ceva despre ele. Aveam impresia mereu că Elie Saab e femeie :D . Acum am aflat că nu e.

A fost o ofertă super, se mai găseşte încă pe site şi observ că la editura Tritonic, unde a apărut costă 40 de lei, la reducere!Ei, 40 de lei n-aş da pe ea, dar până în 10 da. Aşa că dacă o vreţi şi voi, profitaţi până mai găsiţi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…