Treceți la conținutul principal

Limitless(2011)Astăzi am 2 ore de pierdut, aşa că ca ce face Oana când se plictiseşte? Se uită la un film, evident. Aşa că azi am ales Limitless.

Mi-a plăcut filmul, dar nu pot spune că m-a captivat atât de tare âncât să vreau să-l revăd. Citisem discuţii că e o idee foarte bună care nu este executată cum trebuie. Nu sunt de acord. Adică, come on, ce să dezvolţi la o chestie destul de banală după părerea mea? Practic e vorba despre un scriitor ratat, Eddie(Bradley Cooper) pe care îl părăseşte iubita şi apoi fostul lui cumnat, dealer, îi oferă un drog nou, numit NTZ care îi permite să-şi folosească creierul la întreaga sa capacitate, să înveţe foarte rapid lucruri noi şi să îşi amintească tot ce a învăţat sau citit vreodată.

Sună foarte frumos, dar hai să fim serioşi. Nu toţi ne-am dorit aşa ceva când aveam e dat examene în  şcoală. Eu una, cel puţin, clar m-am gândit la aşa ceva. Îl vedem pe omul nostru cum ajunge dintr-un scriitor ratat un geniul pe piaţa de tranzacţii financiare, cum îşi recâştigă iubita şi apoi are probleme: mai sunt şi alţii care ştiu de drog şi care vor pastilele furate de Eddie de la fostul lui cumnat, iar dacă nu mai ia pastilele, s-ar putea chiar să moară din cauză că organismul lui suprasolicitat va ceda.

Mi s-a părut un film ok de vizionat şi atât. N-am nimic de spus despre Cooper sau despre Robert De Niro în rolul unui mare mahăr de pe Wall Street pentru că nu prea aveai ce să remarci. Oamenii şi-au spus replicile şi atât, nu erau roluri care să permită cine ştie ce performanţe actoriceşti.

Le  mai regăsim pe Abbie Cornish în rolul lui Lindy, iubita lui Eddie şi pe Anna Friel în rolul fostei sale soţii.

De văzut dacă ai chef de un film care să nu te plictisească, dar de la care nu ai mari aşteptări.

http://www.youtube.com/watch?v=X3U9RsXeJ3w

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…