Treceți la conținutul principal

Limitless(2011)Astăzi am 2 ore de pierdut, aşa că ca ce face Oana când se plictiseşte? Se uită la un film, evident. Aşa că azi am ales Limitless.

Mi-a plăcut filmul, dar nu pot spune că m-a captivat atât de tare âncât să vreau să-l revăd. Citisem discuţii că e o idee foarte bună care nu este executată cum trebuie. Nu sunt de acord. Adică, come on, ce să dezvolţi la o chestie destul de banală după părerea mea? Practic e vorba despre un scriitor ratat, Eddie(Bradley Cooper) pe care îl părăseşte iubita şi apoi fostul lui cumnat, dealer, îi oferă un drog nou, numit NTZ care îi permite să-şi folosească creierul la întreaga sa capacitate, să înveţe foarte rapid lucruri noi şi să îşi amintească tot ce a învăţat sau citit vreodată.

Sună foarte frumos, dar hai să fim serioşi. Nu toţi ne-am dorit aşa ceva când aveam e dat examene în  şcoală. Eu una, cel puţin, clar m-am gândit la aşa ceva. Îl vedem pe omul nostru cum ajunge dintr-un scriitor ratat un geniul pe piaţa de tranzacţii financiare, cum îşi recâştigă iubita şi apoi are probleme: mai sunt şi alţii care ştiu de drog şi care vor pastilele furate de Eddie de la fostul lui cumnat, iar dacă nu mai ia pastilele, s-ar putea chiar să moară din cauză că organismul lui suprasolicitat va ceda.

Mi s-a părut un film ok de vizionat şi atât. N-am nimic de spus despre Cooper sau despre Robert De Niro în rolul unui mare mahăr de pe Wall Street pentru că nu prea aveai ce să remarci. Oamenii şi-au spus replicile şi atât, nu erau roluri care să permită cine ştie ce performanţe actoriceşti.

Le  mai regăsim pe Abbie Cornish în rolul lui Lindy, iubita lui Eddie şi pe Anna Friel în rolul fostei sale soţii.

De văzut dacă ai chef de un film care să nu te plictisească, dar de la care nu ai mari aşteptări.

http://www.youtube.com/watch?v=X3U9RsXeJ3w

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…