Treceți la conținutul principal

I Am Number Four(2011)Atât de multă reclamă i s-a făcut acestui film, încât eram convinsă că nici moartă n-o să mă uit la el. Cum sunt o persoană foarte curioasă din fire a fost de ajuns ca un coleg de-al meu să mă bată la cap să-l văd că "sigur o să-ţi placă după cum te cunosc eu". Da′ de ce? zic eu. Răspunsul a fost "pentru că e cu un tip arătos în rolul principal, are acţiune, romantism şi îi ies lu' ăla lumini din mâini". Ooooo, ET în variantă umană? Da, cam aşa ceva. Mi-a plăcut la nebunie. Ştiu că are filmul şi minusurile lui, cum ar fi faptul că Alex Pettyfer e frumuşel foc, păcat că e cam "plat" pe ecran, mai are de lucrat la partea de actorie, sau faptul că there are some serious plot holes în scenariu.

Cartea n-am citit-o şi am de gând, că am înţeles că filmul a omis unele părţi bune. Aşa că e pe shopping list la mine. Şi nu, n-o s-o citesc de pe net pentru că nu mă pot concentra să citesc ebooks pe laptop. Nu cred că voi reuşi vreodată.

În fine, subiectul. Daniel sau John, sau mai simplu, Numărul 4 e un adolescent normal în aparenţă. În realitate, e un alien de pe planeta Lorien. Lorienii au fost decimaţi de mogadorieni. Doar el şi alţi 8 copii au fost trimişi pe Terra împreună cu nişte gardieni ca să ajungă la maturitate şi să dobândească nişte puteri extraordinare pentru a lupta împotriva mogadorienilor. Însă aceştia au venit pe Terra şi acum îi vânează pe tinerii lorieni pe rând. Primii 3 au fost ucişi, acum e rândul Numărului 4. El şi gardianul lui, Henry, se tot mută din loc în loc pentru a-şi pierde urma, până ce ajung în orăşelul Paradise din Ohi, unde Numărul 4 se îndrăgosteşte de frumoasa Sarah(Dianna Agron). Problema este că lorienii se îndrăgostesc o singură dată în viaţă...Acum e partea în care audienţa feminină va suspina îndelung....Pe lângă Sarah, Numărul 4 îşi face şi primul prieten din viaţa lui, pe geekul Sam şi trebuie să înfrunte şicanele fostului iubit al lui Sarah şi al găştii lui în timp ce învaţă să îşi controleze noile puteri.

Avem scene romantice, avem scene de luptă cu mogadorienii, avem şi dramă(nu spun despre ce e vorba), avem una bucată băiat frumos şi una bucată fată faină, ce mai, avem di tăti.

Recomandat tuturor fanilor de fantasy.

http://www.youtube.com/watch?v=g5djHG3hPu0

Comentarii

 1. ok, incepe sa fie ciudat, vineri seara m-am uitat la season of the witch, dimineata vad la tine ca ai scris despre, aseara m-am uitat la number 4 si azi ai scris despre :) ok deci deseara la ce ne uitam impreuna, dar separat :))

  RăspundețiȘtergere
 2. :)))) Chiar ca e ciudat. Diseara nu cred ca apuc sa ma uit la ceva, ca ies in oras fiind singura mea seara libera din aceasta saptamana. ce urmeaza? Nu stiu, depinde de ce mi se pune pata intr-o zi.

  RăspundețiȘtergere
 3. deci ii naspa nu? :))

  p.s. auzi ce anti-spam word: dan :)))) de inho a uitat? :-j

  RăspundețiȘtergere
 4. [...] uit la el, ca lumea il lauda, sau per general il lauda, dar pe mine m-a lasat -1 rece. Cum zice si Oana, sunt niste lipsuri mari in povestea din film, cica ar exista si o carte,  daca e [...]

  RăspundețiȘtergere
 5. [...] de fapt doi autori, James Frey şi Jobie Hughes. Am vrut să citesc cartea după ce am văzut filmul şi auzisem că e ceva mai [...]

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…