Treceți la conținutul principal

Gnomeo&Juliet(2011)Sau filmul în spatele căruia se află Elton John şi iubitul lui, David Furnish, în calitate de producător. Ei bine, după cum sugerează şi titlul este o nouă variantă a clasicei tragedii scrise de Shakespeare, Romeo şi Julieta. De data aceasta, cei doi amorezi sunt pitici de grădină din două clanuri rivale, roşi şi albaştri. Ideea poate părea una adorabişă, însă modul în care a fost pusă în practică, m-a lăsat cu o expresie de confuzie pe moacă. Nu că n-aş arăta eu ciudat şi în rest, însă filmul ăsta nu mi-a spus absolut nimic. În primul rând, pentru că n-am înţeles cui se adresează. Dacă e numai pentru copii, de ce are şi momentele alea triste(personaje care mor sau sunt rănite) şi dacă e şi pentru adulţi, de ce are un scenariu atât de tâmpiţel. Practic, tot filmul Gnomeo concurează cu rivalul lui din clanul roşilor, Tybalt la curse cu maşina de uns iarba(!), se îndrăgosteşte de Julieta şi sunt conştienţi că dragostea lor nu prea are şanse provenind din clanuri rivale. Foarte plictisitor şi n-am râs niic măcar o dată. Păcat de oamenii care au lucrat la acest film. A, şi încă ceva: cum naiba se reproduc piticii de grădină? Că cică Gnomeo şi Julieta au "părinţi".

Cred că v-aţi dat seama până acum că nu sunt deloc pretenţioasă la filme şi foarte rar consider că pierd timpul cu ele. Gnomeo şi Julieta asta a fost, o pierdere de timp.

Dacă totuşi vreţi să-l vedeţi, îi veţi găsi în spatele vocilor pe Emily Blunt(Julieta), Michael Caine(Lordul Redbrick), Maggie Smith(Lady Blueberry), Jason Statham(Tybalt), Ozzy Osbourne(Fawn), Patrick Stewart(statuia lui Shakespeare) şi Dolly Parton(pitica Dolly).

Unele cântece de pe coloana sonoră sunt semnate de Elton John şi nu mi-a plăcut deloc, pentru că nu mi-au spus nimic cântecele folosite. În schimb, duetul cu Lady Gaga pentru Hello, Hello mi-a rămas în minte şi de dimineaţă m-am trezit că fredonam prin baie "hello, hello...."

http://www.youtube.com/watch?v=7_L_5vrHoWQ

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…