Treceți la conținutul principal

You Again(2010)Aaa, liceul. Ce vreumuri, ce perioadă frumosă, câtă bucurie, viaţă fără griji, bârfe cu prietenele, ochiade schimbate cu băieţi drăguţi şi aşa mai departe. În afară de situaţia în care eşti un paria pentru societate şi motivul principal pentru care gaşca "populară" se trezeşte dimineaţa. Să vină la şcoală ca să se ia de tine adică. Ok, exagerez puţin acum. Din fericire, la noi nu prea se duc chestiile astea la extrem, dar din ce văd în nenumăratele filme americane pe tema high school,încep să cred că ăia chiar o problemă cu divizarea pe caste în interiorul liceului. By the way, eu eram pe undeva pe la mijloc. Nu eram destul de importantă să mă bage în seamă gaşca veselă şi nici destul de ciudată ca să fiu luată constant la mişto. Aveam şi noi ciudăţica noastră sărăcuţa care înghiţea mereu ironiile altora. Spre apărarea mea, eu niciodată niciodată nici măcar o dată nu i-am spus ceva urât şi n-am râs de ea. :D

Aşa, după această introducere lungă cât o zi de post, vă spun în două fraze despre ceea ce e vorba în film. Marni(Kristen Bell) a fost în liceu fata tocilară, urâţică şi timidă care n-avea prieteni şi trecea zilnic printr-un iad emoţional, provocat mai ales de JJ, vedeta liceului. Anii trec, Marni e acum femeie de carieră, încrezătoare în forţele proprii şi se întoarce în orăşelul natal pentru nunta fratelui ei, Will cu misterioasa Joanna iubită de toată familia ei. Care Joanna e de fapt tocmai JJ, duşmana lui Marni de moarte din liceu. Aşa că Marni ştie ce are de făcut:nunta aceasta nu trebuie să aibă loc. În paralel,mama ei(Jamie Lee Curtis) o cunoaşte pe singura rudă a Joannei, mătuşa Mona(Sigourney Weaver),care Mona a fost cea mai bună prietenă a ei din liceu până s-au certat pentru un băiat(că doar nu credeaţi că discutau fizică nucleară şi se contraziceau).

O comedie, uşurică, merge dacă vrei să-ţi pierzi timpul. Mie mi-a plăcut mai mult pentru perechea Curtis-Weaver şi pentru că mi se pare Kristen Bell foarte simpatică.


Comentarii

  1. E un film dragut.Eu m-am uitat la el mai mult pt Kristen Bell .

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am vazut si eu acum cateva luni.Mi-a placut super mult.
    E foarte amuzant.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…