Treceți la conținutul principal

New York, I Love You(2009)Am ajuns iar la unul dintre filmele greu de "povestit" şi care face parte dintr-o serie precedată de Paris, je t'aime, film pe care urmează să-l văd. Şi ca de obicei, toată lumea zice că e un film prost, care mie mi-a plăcut foarte mult. Care e ideea? Se iau 11 regizori(printre care şi Natalie Portman), o mulţime de vedete şi se construiesc mai multe scurte povestiri integrate într-un tot unitar, o declaraţie e iubire pentru oraşul care nu moare nicodată. Fie că e vorba despre un şofer de taxi indian, doi oameni care au avut o aventură de noapte şi acum vor mai mult, un tânăr timid care are parte de prima experienţă sexuală cu o fată dezinhibată, un cuplu de bătrânei care se plimbă prin oraş, un balerin care face pe dădaca în timpul liber, un compozitor nevrotic, un pictor care se chinuie să îşi termine o lucrare sau un hoţ de buzunare care se îndrăgosteşte de amnta unui profesor universitar, cu toţii ăţi trăiesc micle drame şi bucurii în New York.

Personajele nu au legătură între ele, nu este genul de film în care destinele mai multor personaje se întretaie(şi sunt convinsă că există o denumire pentru genul ăsta de subiect pe care eu nu o cunosc). Vi-l recomand aşa, ca genul de feel good movie, nu e cu acţiune, nu e cu comedie(deşi unele faze sunt haioase), dar e cu dragostea care apare sub diferite forme şi atunci când nu te aştepţi.

Din distribuţie: Bradley Cooper, Andy Garcia, Hayden Christensen, Rachel Bilson, Natalie Portman, Orlando Bloom, Christina Ricci, Ethan Hawke şi James Caan.

http://www.youtube.com/watch?v=5katNrnYb8U

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…