Treceți la conținutul principal

Just Go With It(2011)În sfârşit am apucat să mă uit şi eu la această comediară. Nu aveam aşteptări mari, citisem pe muuulte bloguri despre acest film şi mă alătur şi eu păreri generale: nimic deosebit de văzut, bun pentru o după-amiază leneşă în care nu prea ai nimic de făcut. Eu m-am uitat pentru Jennifer Aniston pentru că îmi place dea ea, nici eu nu ştiu de ce şi pentru Adam Sandler pentru că e un fel de nice guy care mă binedispune mereu. Este o comedie clasică ce se bazează pe minciuni care duc la încurcături amuzante.

Danny e un chirurg plastician dezamăgit foarte tare de o femeie în tinereţe şi care a descoperit că femeile trag la el pentru că poartă o verighetă pe deget. Astfel o cunoaşte pe Palmer şi chiar se îndrăgosteşte de ea, numai că nu ştie cum să-i explice de ce poartă verighetă. Aşa că inventează un divorţ şi o bagă la înaintare pe Katherine, asistenta lui divorţată pe bune şi cu doi copii. Cum-necum, Danny, Palmer, Katherine, copii şi prietenul lui Danny, Eddie pleacă cu toţi într-o vacanţă în Hawaii.Acolo, dau peste Devlin(Nicole Kidman), o fostă colegă de-a lui Katherine, aşa că se prefac şi în faţa ei că formează o familie pentru că Devil e duşmanca de moarte a lui Katherine.

De notat fetiţa lui Katherine(Bailee Madison) care mi s-a părut pur şi simplu încântătoare şi faptul că Jen într-adevăr arată super în acest film şi nici măcat n-am văzut diferenţe mari între ea şi colega ei de filmări mult mai tânără(Brooklyn Decker).

http://www.youtube.com/watch?v=CHNieMwYbmQ

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…