Treceți la conținutul principal

Just Go With It(2011)În sfârşit am apucat să mă uit şi eu la această comediară. Nu aveam aşteptări mari, citisem pe muuulte bloguri despre acest film şi mă alătur şi eu păreri generale: nimic deosebit de văzut, bun pentru o după-amiază leneşă în care nu prea ai nimic de făcut. Eu m-am uitat pentru Jennifer Aniston pentru că îmi place dea ea, nici eu nu ştiu de ce şi pentru Adam Sandler pentru că e un fel de nice guy care mă binedispune mereu. Este o comedie clasică ce se bazează pe minciuni care duc la încurcături amuzante.

Danny e un chirurg plastician dezamăgit foarte tare de o femeie în tinereţe şi care a descoperit că femeile trag la el pentru că poartă o verighetă pe deget. Astfel o cunoaşte pe Palmer şi chiar se îndrăgosteşte de ea, numai că nu ştie cum să-i explice de ce poartă verighetă. Aşa că inventează un divorţ şi o bagă la înaintare pe Katherine, asistenta lui divorţată pe bune şi cu doi copii. Cum-necum, Danny, Palmer, Katherine, copii şi prietenul lui Danny, Eddie pleacă cu toţi într-o vacanţă în Hawaii.Acolo, dau peste Devlin(Nicole Kidman), o fostă colegă de-a lui Katherine, aşa că se prefac şi în faţa ei că formează o familie pentru că Devil e duşmanca de moarte a lui Katherine.

De notat fetiţa lui Katherine(Bailee Madison) care mi s-a părut pur şi simplu încântătoare şi faptul că Jen într-adevăr arată super în acest film şi nici măcat n-am văzut diferenţe mari între ea şi colega ei de filmări mult mai tânără(Brooklyn Decker).

http://www.youtube.com/watch?v=CHNieMwYbmQ

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…