Treceți la conținutul principal

Hop(2011)Că tot se apropie sărbătorile pascale şi la tv nu vedem decât filme cu sweet Lord Jesus, hai să mai vedem şi altceva. Nu că aş fi eu atee, pur şi simplu nu am nervi să văd aceleaşi 4-5 filme an de an după an după an. Mai ales că sştim cu toţii "subiectul".

În sfârşit, nenii de la Hollywood s-au gândit să facă şi ei un film de Paşti, cu Iepuraşul. Bravo, am zis, chiar aveam chef de aşa ceva. Şi pe urmă ce fac? Fac prostia să combine animaţia cu filmul şi iese o mare varză. La fel s-a întâmplat în Garfield, la fel a fost cu Alvin and the Chipmunks(nu ştiu exact cum se scrie) şi la fel a fost cu mai recentul Yogi. Pur şi simplu mi se pare că actorii nu reuşesc să joace la fel de bine dacă stau în faţa unui ecran verde şi vorbesc singuri, la fel cu animaţia e mult mai bună atunci când e doar animaţie pur şi simplu.

Filmul urmăreşte poveştile lui Fred(James Marsden) şi E.B.(voce: Russell Brand). Fred nu reuşeşte să îşi găsească un job ca lumea şi este văzut ca oaia neagră a familiei. Singura lui susţinătoare este sora lui, Sam(Kaley Cuoco). La fel e şi cu iepuraşul E.B. El e fiul Iepuraşului de Paşti şi ar trebui să preia funcţia de la tatăl lui. Problema este că lui E.B. îi place muzica, în special să cânte la tobe şi îşi doreşte să facă parte dintr-o formaţie, aşa că fuge la Hollywood. Că unde altundeva s-ar putea face remarcat, nu? Fred îl loveşte din greşeală cu maşina, iar acum, vrând-nevrând, Fred a rămas cu E. B. pe cap.

Mi-au plăcut cel mai mult scenele cu iepuraşii şi cu puişorii care pregăteau cadourile de Paşti şi toată chestia aia cu puiul Carlos(voce: Hank Azaria) care vrea să îi fure locul Iepuraşului.

Am fost dezamăgită pentru că mi s-ar fi părut un film mult mai bun dacă îl făceau doar animaţie. Urăsc accentul lui Russell Brand. Ştiu că el chiar e englez, dar mi se pare că sună îngrozitor de fals. Şi am fost dezamăgită că idolul multora(mie doar mi-e simpatic)Hugh Laurie s-a implicat şi el în acest talmeş-balmeş, asigurând vocea tatălui lui E.B.

În concluzie, e un film la care să te uiţi dacă îţi plac filmele care să te introducă în atmosferă. Ştiţi voi, cu Santa Claus de Crăciun şi cu Easter Bunny de Paşti. În rest, să nu vă aşteptaţi la mare lucru.

http://www.youtube.com/watch?v=HExP4izD358

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…