Treceți la conținutul principal

Morning Glory(2010)Este pură coincidenţă că şi eu şi Mihaela am văzut filmul cam în acelaşi timp. Eu l-am văzut ieri şi au fost aproape 2 ore în care m-am simţit foarte bine.

Lucrând oarecum îm mass-media(spun oarecum pentru că eu nu sunt o profesionistă şi oricum lumea nici nu mi-ar observa lipsa) întotdeauna m-a interesat cum funcţionează mecanismul ăsta numit media. După ce am tras câteva concluzii amare despre presa de la noi, chestii în care nu are rost să mă bag, după ce am văzut Morning Glory, un film care cred că se apropie foarte mult de ceea ce înseamnă un matinal în SUA, am rămas cu impresia că aş vrea să mă fac şi eu producătoare, excat ca acei copii mici care merg la cinema, văd un poliţist sau un aviator sau un spion şi vor să fie aşa ceva când vor creşte. Bineînţeles, totul rămâne la stadiul de vis frumos, dar dacă vise nu avem, ce să avem?

În fine, în Morning Glory este vorba despre Becky, o tânără producătoare de televiziune care îşi iubeşte meseria şi din cauza aceasta practic nu are o viaţă personală. Îşi pierde locul de muncă şi după multe căutări, este angajată la un post de televiziune pentu a revigora matinalul aflat la coada audienţelor. Pentru asta, trebuie să încerce să facă din echipa de acolo o adevărată echipă, pentru că toţi sunt atât de sictiriţi şi dezamăgiţi, încât nici măcar nu mai speră că vor ajunge undeva.

Rolul lui Becky este jucat de simpatica Rachel McAdams(adică mie mi-e simpatică), iar ea şi-a intrat foarte bine în rolul de producătoare lipsită de somn, şleampătă şi haotică. Diane Keaton face un rol frumos în rolul prezentatoarei Colleen, iar Harrison Ford îl joacă pe Mike Pomeroy, un fost reporter care a câştigat toate premiile posibile şi care este nevoi să accepte postul de prezentator la matinal pentru a nu pierde un contract de 6 milioane de dolari. Multă lume e înnebunită după Ford, în rolul ăsta, dar îmi pare rău, mie nu mi-a plăcut. Mi s-a părut că a exagerat puţin personajul. În timp ce oamenii din jurul lui par a fi cât se poate de "reali", este este puţin "over the top".

Mi-a plăcut mult felul în care am aflat câte ceva despre munca la un matinal, mi-a plăcut să văd cu Becky încearcă un echilibru fragil între viaţa personală şi cea profesională după ce se apropie de un coleg de trust, probleme pe care le ştiu pe pielea mea că există cu adevărat atunci când te mănâncă undeva şi vrei să lucrezi în jurnalism.

Filmul a fost catalogat drept comedie romantică. Acum, nu ştiu cât e comedie şi cât e romantic, mi s-a părut pur şi simplu un film interesant de văzut, în mod special aş spune eu, pentru cei interesaţi de jurnalism.

P.S. ştiu că sună ca naiba, dar Rachel McADamas avea nişte chiloţei mov foarte drăguţi în scena în care e pe cale să facă sex cu noua ei cucerire.

P.P.S : oare de ce avea mereu Becky 2 genţi, câte una pe fiecare umăr?


Comentarii

 1. Ma bucur ca ti-a placut si tie. :) Multe persoane l-au vazut in perioada asta, cred ca de-abia acum a aparut la calitate buna/la cinematografe.

  RăspundețiȘtergere
 2. M-am uitat si eu la film dupa ce am citit rezumatul tau si a fost chiar frumos.
  Mi-a placut pentru ca imbina mai multe subiecte interesante si e si amuzant.

  RăspundețiȘtergere
 3. Completely offtopic, ai niste blog awards si un tag de la mine:
  http://septembriejoi.blogspot.com/2011/03/blog-award-tag.html

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…