Treceți la conținutul principal

Amy MacDonald...Sau fata cu chitara. Mi-a plăcut de la început, încă de când a lansat This Is The Life în 2007, lucru care m-a mirat. Nu prea mă dau în vânt după fetele care cântă la chitară, nu ştiu de ce. Are un timbru vocal aparte şi o intonaţie interesantă, tipic irlandeză. Primul album, l-am văzut ca fiind unul mai slăbuţ. Da, avea un sound fresh, dar unele piese erau de-a dreptul puerile(Let's Start A Band sau Footballer's Wife).Sau cel puţin aşa mi se par mie, dacă e să ne luăm după versuri. Cea mai bună piesă, este, fără excepţie This Is The Life. Albumul de debut al lui Amy este foarte plăcut de ascultat, piese cu multă muzicalitate, de ascultat în maşină sau când vrei să asculţi ceva, dar mă tem cu prea îţi rămân în amintire. Aşa am păţit şi în 2007. Am ascultat This Is The Life câteva luni bune şi era un fel de motto pentru mine,dar apoi am uitat complet de ea.

watch?v=c6MRYLWJb1o

Anul trecut, Amy MacDonald a revenit din nou în atenţia publicului cu un nou album, A Curious Thing la care a muncit 3 ani şi se vede. Piesele sunt mult mai complexe din punct de vedere al aranjamentului muzical şi parcă s-a schimbat ceva şi în privinţa performanţelor vocale. În bine, evident. Cu acest al doilea album, simpatica scoţiană m-a cucerit definitiv. Piesa promovată a fost Don' Tell That It's Over, o piesă foarte bine aleasă, care e destul de comercială pentru a fi promovată pe canalele media, dar care mai păstrează stilul lui Amy. O abordare interesantă, uşor mai rock şi care m-a surprins găsim în piesa Next Big Thing, semn că Amy poate mai mult decat să se acompanieze de o chitară acustică. Evident, piesa care îmi merge la suflet este My Only One(pentru cel care este unicul şi în viaţa mea).

watch?v=oL4iDuzOCUM

watch?v=M06JeEHtoYI

În cele din urmă, toată polologhia asta vine după ce m-am tot gândit oare eu chiar nu am şi cântăreţe care să îmi placă. Am. Am început cu Amy şi restul...mai încolo.

Comentarii

 1. na, eu vad pozele si nici video... :)

  This is life a foarte tare!

  Caro Emerald nu-ti place?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba da. Chiar aveam de gand sa scriu si despre ea.

  RăspundețiȘtergere
 3. HEEI, chiar ma gandeam sa pun pe blog o melodie de-a ei..si mie imi place tare mult tipa chiar daca pe ultimul album am avut impresia ca melodiile seamana cam mult intre ele...in primavara lui 2008 cand am descoperit-o o ascultam de 10 ori pe zi 7 zile pe saptamana

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…