Treceți la conținutul principal

Pentru cuteness overload: Beverly Hills Chihuahua(2008)Acest film este judecat pe nedrept. Nu înţeleg de ce toată lumea spune că e un film prost. Da, povestea este extrem de des întâlnită şi animalele " vorbitoare" nu mai sunt ceva nou, în schimb cred că se pierde din vedere că ăsta e un film pentru copii. Dacă vă uitaţi la limbajul folosit, la personaje şi aşa mai departe, veţi vedea că e un film la care să se uite şi cei mai mici dintre cinefili.

Chloe şi Papi sunt varianta nouă a Doamnei şi a Vagabondului.Chloe este căţeluşa unei femei de afaceri de succes care o răsfaţă în fel şi chip, cu hăinuţe, mers la salon şi mâncare aleasă. De fapt, Chloe şi prietenii ei seamănă teribil de mult cu gaşca din Clueless. O fi vreun omagiu adus acelui film? Papi este căţelul lui Sam, un peisagist care lucrează pentru Viv, stăpâna lui Chloe(Jamie Lee Curtis, o apariţie foarte scurtă). Viv trebuie să plece în călătorie şi o lasă pe Chloe în grija nepoatei sale, Rachel(Piper Perabo-o ştiţi din Coyote Ugly). Rachel este dornică de distracţie, nu să umble după funduleţul lui Chloe, aşa că pleacă cu prietenele ei în Mexic şi o ia şi pe căţeluşă cu ea. Acolo, Chloe se rătăceşte şi ajunge pe străzi, iar apoi la luptele de câini organizate de un mic mafiot(ei glumesc, nu cred că era chiar mafiot) şi acolo se împrieteneşte cu fostul câine poliţist Delgado, care o va ajuta să ajungă acasă. Între timp, Rachel şi Sam încearcă şi ei să o găasească pe căţeluşă înainte să se întoarcă mătuşa Viv şi beneficiază de ajutorul lui Papi, îngrijorat că febleţea lui a dispărut.

Pentru fanele telenovelelor, frumuşelul Manolo Cardona îl joacă pe Sam(damn he's hot!). Vocile căţeilor sunt asigurate de Drew Barrymore(Chloe-snoaba perfectă), George Lopez(Papi), Andy Garcia(Delgado), Placido Domingo(Monte).

Mie, ca oricărui copil, mi-a plăcut pentru că iubesc foarte mult animăluţele, în special câinii, dar îmi pot imagina că pentru mulţi acest film ar putea fi plictisitor. Aşa că nu îl recomand oricui.


Comentarii

  1. si mie mi s-a parut super filmul! l-am vazut la cinema cand a aparut si i loved it! :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…