Treceți la conținutul principal

Movie review:Charlie St Cloud(2010)


Recunosc, m-am uitat la film mai mult pentru Zac Efron şi ai săi ochi albaştri. Povestea în sine nu mi s-a părut ceva chiar aşa ieşit din comun, parcă mă uitam la un episod lung din Ghost Whisperer. Cu toate acestea, evident că am şi lăcrimat puţin, că doar aşa fac eu când mă uit la câte un film.

Charlie şi Sam sunt fraţi, ambii buni navigatori şi care au o relaţie specială pentru că au crescut fără tată. Charlie e ocupat să intre la un colegiu bun şi nu prea mai are timp de Sam, dar îi promite că în fiecare seară va juca baseball cu el. În urma unui accident de maşină, Sam moare şi Charlie, după ce e în moarte clinică, rămâne cu un "talent" deosebit: vede oameni morţi(pe principiul "I see dead people").

5 ani mai târziu, Charlie a renunţat la bursă, la visele lui şi lucrează ca îngrijitor la cimitir, iar în fiecare seară se întâlneşte cu frăţiorul lui mort în urma promisiunii pe care şi-au făcut-o. Ca să nu mai spon că este extrem de izolat, adică 0 viaţă socială. Oricum, cine vrea să aibă de-a face cu un băiat ciudat care lucrează în cimitir şi vorbeşte singur mai tot timpul, nu?Lucrurile se schimbă după ce o cunoaşte pe Tess, o fată pasionată de navigaţie ca şi el. Problema este că, în momentul în care Charlie este preocupat de altceva şi nu se gândeşte la Sam, acesta simte că începe să "dispară". Nu vă spun mai departe, că vă stric surpriza.

Kim Basinger apare foarte puţin la început în rolul mamei celor doi băieţi, lucru destul de ciudat pentru mine. Nici măcar după atâta timp nu o pot vedea în roluri de mamă, pentru mine va rămâne mereu tipa sexy din 9 săptămâni şi jumătate. Mi-a plăcut de Charlie Tahan, actorul care joacă rolul lui Sam, iar despre prestaţia lui Zac Efron nu pot să vă spun prea multe. M-am holbat prea mult la el, fiind un "hot sexy boy", după cum am eu o expresie, ca să apreciez dacă băiatul poate să joace, nu doar să arate bine.

Filmul este departe de a fi o capodoperă, dar merge atunci când vrei să îţi omori timpul. Are romantism, dramă şi chiar şi câteva momente mai amuzante(şi mă gândesc aici la prietenul lui Charlie, Alistair.)


Comentarii

  1. Hey ! Imi place noua "cafeanea" a Oanei! Pupici! Cred ca am sa ma mut si eu curand.Doar sa imi fac curaj! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult noua casuta a ta, parca este mai multa lumina , ce sa mai , e superba.Iti multumesc pentru ca ma citesti , am vazut ca inca m ai pastrat la blogroll ,bineanteles ca voi posta la blogrollul meu noul tau blogulet care de fapt este un site in toata regula,la cat mai multi cititori si la mai mare , poop!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar inainte sa citesc ce ai scris in post, tot pe ochii aceia albastrii m-am blocat...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…